Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
Kiedy byłem małym szkrabem, zjadłem mleczaki na Zorki 4. Później było jeszcze trochę zdjęć Minoltą mojego ojca, ale później zainteresowanie fotografią we mnie umarło. Teraz planuję kupić jakiś aparat, więc może w końcu odżyje
Cześć wszytskim.
Jestem 15- letnim amatorem fotografii, do tej pory robiącym fotki sony dsch5 a od jakiegoś czasu Canon 400d wraz z C70-300 IS, 50/1,8 no i kitem. Fotografia bardzo mnie pociąga, wiecznie tylko z aparatem chodze. W gruncie rzeczy zainteresowałem się fotografia dlatego ze choruję na hemofilie i crohna, aby czyms się zająć tak naprawde. Mysle ze Wy wszyscy tutaj obecni pomożecie jakoś w rozwijaniu mej ogromnej pasji i będziecie chętnie wspierać profesionalną radą taka osobę jak ja:)) Pozdrawiam wszytskicj piszących.
A na co chorujesz jeśli można zapytać ? Pozdrawiam
Cheeroki [Usunięty]
Wysłany: Sro 16 Lip, 2008
Witam, zagościłem na waszym forum bo mam trochę pytanek technicznych odnośnie sprzętu .
Fotografuję od wielu lat i jakoś mi to tam podobno idzie;) ale jest sporo rzeczy których jeszcze nie wiem a w szkole fotograficznej ktorej jestem jakos nie bardzo chcą sie całą wiedza dzielić. Mam nadzieję ze tu jak czegoś nie będę wiedział to się dowiem;) pzdr
makos [Usunięty]
Wysłany: Sro 16 Lip, 2008
Witam wszystkich, co prawda pierwszy post na forum mam już za sobą ale nie umniejsza to w żaden sposób chęci przywitania się
Ano, witamy serdecznie wszystkich nowoprzybyłych i mamy nadzieję, że otrzymacie potrzebne Wam informacje, jak rówież podzielicie się swoją wiedzą i doświadczeniami.
Fotografią zajmuję się od... tzn. zajmę się jak tylko kupię aparat Do tej pory rejestrowałem tylko wydarzenia rejestratorami A60 i A95. Teraz chciałbym nauczyć się fotografować i uczulić na świat, który nas otacza.
Czytam Wasze forum od dobrego miesiąca (jeszcze bez rejestracji) i już czuję się mini-fotografem (choć tylko teoretycznym ).
Pytań "sprzętowych" w zasadzie już nie mam - wszystko czego potrzebuję jest na forum Sprzęt wybrałem dzięki Wam - pozostaje tylko zakup (jak się uda to za pośrednictwem MM )
Witam zatem całą brać fotograficzną.
kozidron [Usunięty]
Wysłany: Czw 17 Lip, 2008
Witam........
fajny avatar.....:)
krisv740 [Usunięty]
Wysłany: Czw 17 Lip, 2008
ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
no w końcu trafił się jeden który potrafił poczytać i wybrać z miliona postów właściwą informację
witam serdecznie albedo w imieniu swoim i innych zadowolonych z tego faktu
Dziękuję za miłe przyjęcie
Na pewno nie jedną gafę palnę na forum, więc może nie chwalcie dnia przed zachodem...
Zakupy w toku (za często przechodzę obok sklepów fotograficznych ) Potem ok. 2 tygodnie (jak nie więcej) nauki obsługi aparatu, softu i szlifowania nowo poznanych umiejętności. Dopiero potem zacznę Wam zawracać głowę swoimi rozterkami
Jeszcze raz witam i już teraz dziękuję za wyrozumiałość i "przymknięcie oka" na oczywiste pytania (przynajmniej na początku).
krisv740 [Usunięty]
Wysłany: Pią 18 Lip, 2008
albedo,
a jaką gafę chcesz "palnąć" skoro masz własne zdanie i umiesz podejmować decyzję samozdielnie?
aparat to jedno a przy szkłach to normalne że trzeba pytać i się mylić. to imho wyższa szkoła jazdy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,4 sekundy. Zapytań do SQL: 13