Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie, a także do prawidłowego działania i wygodniejszej obsługi. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniamy partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług i innych witryn.
Masz możliwość zmiany preferencji dotyczących ciasteczek w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli więc nie wyrażasz zgody na zapisywanie przez nas plików cookies w twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki, lub opuść naszą witrynę.
Jeżeli nie zmienisz tych ustawień i będziesz nadal korzystał z naszej witryny, będziemy przetwarzać Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności. W dokumencie tym znajdziesz też więcej informacji na temat ustawień przeglądarki i sposobu przetwarzania twoich danych przez naszych partnerów społecznościowych, reklamowych i analitycznych.
Zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies możesz cofnąć w dowolnym momencie.
dr11 - 81. to jakość którą lubię, aż sprawdziłem czym robione, no i wyszło 5D + 85 L f/1.2... ten sprzęt daje jednak "magiczne" efekty (w połączeniu z umiejętnościami fotografa oczywiście ).
Ruslan, z 14mm to uważaj, żebyś grajkom w instrumenty nie wszedł
skasowany [Usunięty]
Wysłany: Pon 08 Mar, 2010
dr11, jak już bym miał go w swoich łapach, to instrumentami bym się najmniej przejmował Bawiłem się nim ostatnio w sklepie i spać teraz nie mogę
[ Dodano: Pią 12 Mar, 2010 10:46 ]
Z wczorajszego Warsaw TransAtlantic Forum 2010 . Istnieje możliwość - trzeba trenować, a i dowiedzieć się czegoś nowego zawsze można i należy...
Kopiowanie zdjęć w całości lub ich części tylko za zgodą autora.
102.
Od lewej siedzą: prowadzący dyskusję - Piotr Kraśko, TVP; Robert Kosla - Dyrektor Sektora Bezpieczeństwa Narodowego i Obrony, Microsoft Central and Eastern European Headquarters (CEE HQ); dr hab. Piotr Balcerowicz - profesor SWPS, wykładowca Wydziału Orientalistycznego UW, Prezes Stowarzyszenia 'Edukacja dla Pokoju'; Gen. dr Franciszek Gągor - Szef Sztabu Generalnego Wojska Polskiego; Jacek Najder - Podsekretarz Stanu ds. polityki bezpieczeństwa, MSZ; Marcin Górka - Gazeta Wyborcza:
103. Kosla, Balcerowicz, Gągor, Najder.
104. Balcerowicz, Gągor, Najder.
Odbył się również telemost z Dowództwem Sił Polskich w Afganistanie. Na telebimie - Generał Janusz Bronowicz - dowódca Sił Polskich:
105.
106.
Zostali nam również przedstawieni Jego najważniejsi współpracownicy, w tym jedna kobieta, ekspert (nie zapisałem, cholera, jak się nazywa ):
107.
Nie mogę nie dodać, że naprawdę szczera i nie udawana wypowiedź Generała Bronowicza zrobiła na uczestnikach i słuchaczach największe wrażenie! Dobroć i szczerość emanująca od tego człowieka wzruszyła i rozbroiła ludzi! Otrzymał długie i gorące oklaski, mało brakowało, a tłumek by się podniósł z siedzeń i mielibyśmy owacje na stojąco!
108.
Od lewej siedzą: Gen. dyw. dr inż. Romuald Ratajczak, Rektor-Komendant Akademii Obrony Narodowej; były Prezydent Polski Aleksander Kwaśniewski; Heather A. Conley, Senior Fellow i Dyrektor Programu Europejskiego, Center for Strategic and International Studies; Dr Janusz Onyszkiewicz, były Minister Obrony Narodowej, były Wiceprzewodniczący Parlamentu Europejskiego; Eugeniusz Smolar, Centrum Stosunków Międzynarodowych - prowadzący dyskusję:
109. Heather, Onyszkiewicz, Smolar:
110. Heather, Onyszkiewicz, Smolar:
111. Telemost z Waszyngtonem...
[ Dodano: Pon 15 Mar, 2010 12:06 ]
Nie ma co, wstawiam dalej Z weekendu. Koncert 'Strachy na lachy'!:
Ruslan dla mnie najlepsze 118 inne też bardzo dobre ale te pozytywnie się wyróżnia.A tak wogóle to ile trwał koncert mam nadzieję że z nowymi piosenkami grają ponad 2 godziny, bo jak byli u mnie przed premierą płyty to jednak trochę za krótko było te 1,5 godziny.
skasowany [Usunięty]
Wysłany: Wto 16 Mar, 2010
panmarecq, szału nie było. Były tylko dwa nowe kawałki. To nie Kult, żeby przedłużać dopóki ludzie nie popadają Dzięki za komentarz
Znowu seria. Myslovitz. Ostatni weekend
Zdjęcia są własnością autora. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Po super serii Ruslana przyszła kolej na moje gnioty tak więc CeBIT 2010
136.
137.
138.
139.
140. Wiem obcięte łokcie ale miałem 50 założoną i jakby odejść dalej to masa ludzi przeszkadzało.
141.
142.
143.
Bym zapomniał proszę o opinie i konstruktywną krytykę.
Flashalpha Ja to widze ze wszystkie sa nieostre.
137 i 138 glowny temat gnie w tle.
139 obydwie panie wyszly niekozystnie (powiedzialbym ze nawet bardzo),
141 troche lepiej, ale wymaga troche pracy zeby bylo dobre (i albo to crop albo w malej rozdzielczosci zrobione, albo Twoj progrm skalujacy jest do d...)
143 bardzo niebieskie, ciagnales saturacje?, budynek zasluguje na wyeksponowanie, bo chyba o niego chodzilo
No i jeszcze raz ostrosc, ostrosc, ostrosc...
Flashalpha
141 troche lepiej, ale wymaga troche pracy zeby bylo dobre (i albo to crop albo w malej rozdzielczosci zrobione, albo Twoj progrm skalujacy jest do d...)
Nie crop i nie w małej rozdzielczości. No a na program też nie chciałbym zwalać (Paint Shop ProX2) normalnie zmniejszyłem, może powinienem był wyostrzyć? Z pewnością tak ale jak żeby znowu nie przesadzić?
Usjwo napisał/a:
143 bardzo niebieskie, ciagnales saturacje?, budynek zasluguje na wyeksponowanie, bo chyba o niego chodzilo
No i jeszcze raz ostrosc, ostrosc, ostrosc...
Saturacji nie dotykałem jedynie zmniejszyłem kontrast w Image Data Converter.
A ostrość to z pewnością wina tego że nie wyostrzałem po zmniejszeniu.
Dzięki za komentarz.
To ja pozwolę sobie wrzucić kilka fotek z St.Patrick's Day Parade w Dublinie:)
Zdjęcia raczej "zakulisowe", gdyż dojście do głównej drogi, gdzie parada miała miejsce, liczyło się z cudem...bądż staniem przy niej już od samiutkiego rana;).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
forum.optyczne.pl wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze.
Technologia ta jest wykorzystywana w celach reklamowych i statystycznych.
Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy,
a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania.
Pliki cookies mogą też być wykorzystywane przez współpracujących z nami reklamodawców, a także przez narzędzie Google Analytics, które jest przez nas wykorzystywane do zbierania statystyk.
Korzystanie z serwisu Optyczne.pl przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko »
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 10