|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - Canon i Nikon na FaceBooku
bev - Sro 03 Lut, 2010 Temat postu: Canon i Nikon na FaceBooku Są już Funpage obu firm:
Nikon
Canon
Zostań fanem. Lubię to
edmun - Sro 03 Lut, 2010
nie mam facebooka, nie mam naszej-klasy ani epulsa, ani fotki.pl, jestem o wiele szczęśliwszy
[ Dodano: Sro 03 Lut, 2010 14:14 ]
p.s. bo wystarcza mi konto na optyczne.pl
komor - Sro 03 Lut, 2010
edmun, ale wazelina…
lancer - Sro 03 Lut, 2010
edmun napisał/a: | nie mam facebooka, nie mam naszej-klasy ani epulsa, ani fotki.pl, jestem o wiele szczęśliwszy |
ja mam na FB i NK i też na brak szczęścia nie narzekam
MM - Sro 03 Lut, 2010
Nie kumam popularności Facebooka. Zapisałem się tam, troszkę pobyłem i po stwierdzeniu, że to wszystko co tam widzę jest dla mnie bez sensu konto z ulgą zlikwidowałem
skasowany - Sro 03 Lut, 2010
Na NK konto zlikwidowałem po tygodniu, na FB po miesiącu i jestem szczęśliwszy!
palindrom - Sro 03 Lut, 2010
Na NK to już właściwie nie zaglądam. Konto sobie tam wegetuje. Za to korzystam dość intensywnie z Facebooka, bo jest rozpoznawalny na całym świecie (a mam trochę znajomych o różnych narodowościach). Nie narzekam, serwis jest dopracowany i nie denerwuje tak jak NK.
Tutejszyn - Sro 03 Lut, 2010
Kiedyś powiedziałbym, że to świetny pomysł. Dzisiaj trzymam się od tego z daleka. Jak ćmy do ognia...
MM - Sro 03 Lut, 2010
NK jest pięknym źródłem informacji dla naszej Policji. A jakie mają chłopaki dzięki temu aktualne fotografie bandziorów! Do tego kontakty i numery IP logowania tych poszukiwanych
lancer - Czw 04 Lut, 2010
Masz coś na sumieniu?
Dla mnie nk jest dobrą bazą danych - nie mam do kogoś znajomego numeru wchodzę na nk i o! Jest
MM - Czw 04 Lut, 2010
lancer napisał/a: | nie mam do kogoś znajomego numeru wchodzę na nk i o! Jest |
Oj tak, tak! To też się im bardzo przydaje.
kozidron - Czw 04 Lut, 2010
MM napisał/a: | NK jest pięknym źródłem informacji dla naszej Policji. A jakie mają chłopaki dzięki temu aktualne fotografie bandziorów! Do tego kontakty i numery IP logowania tych poszukiwanych |
ostatni ratunek dla naszej policji - NK .
.......w sumie też sporo można się dowiedzieć o inteligencji "bandziora" , który zostaje zatrzymany przez umieszczenie swoich informacji na NK. To wielki sukces naszej policji, że ma taki portal jak NK
jaad75 - Czw 04 Lut, 2010
Jaka policja, takie metody, a jakie metody, takich "bandziorów" łapią...
MM - Czw 04 Lut, 2010
jaad75 napisał/a: | Jaka policja, takie metody, a jakie metody, takich "bandziorów" łapią... |
Każda metoda jest dobra by dorwać łobuza a akurat w tych kwestiach to chyba nie jesteś ekspertem
Baku - Czw 04 Lut, 2010
Policja też często mądrością nie grzeszy (albo mocno lekceważy inteligencję i spostrzegawczość przestępców) czego przykładem mogą być łódzkie "tajnowozy", których część można rozpoznać już z daleka i tajne to one są chyba tylko w mniemaniu policjantów ...
np. ten... http://images47.fotosik.pl/10/337f713b7c05d326.jpg
Wygląda niewinnie ...a jednak...
Na NK mnie nie ma nigdy nie było. Serwisy tego rodzaju w ogóle mi do szczęścia nie są potrzebne...
MM - Czw 04 Lut, 2010
Baku napisał/a: | Policja też często mądrością nie grzeszy (albo mocno lekceważy inteligencję i spostrzegawczość przestępców) czego przykładem mogą być łódzkie "tajnowozy", których część można rozpoznać już z daleka i tajne to one są chyba tylko w mniemaniu policjantów ...
np. ten... http://images47.fotosik.pl/10/337f713b7c05d326.jpg
Wygląda niewinnie ...a jednak...
|
To nie jest "tajny" samochód. To jest nieoznakowany radiowóz którymi wozi się zatrzymanych itd. Te tajne generalnie znają tylko ludzie którzy nimi jeżdzą, rejestrację możesz sobie sprawdzać do bólu i nawet zwykły mundurowy się nie kapnie co to za samochód. Tak jest też w Łodzi. No i nie warto takich samochodów szukać pod jakąś komendą bo się tam ich nie znajdzie Te wszystkie samochody upubliczniane na necie to samochody które w czasie akcji mają założone błyski i nie trzeba ich upubliczniać bo lumpy i tak je poznają z daleka (kiedyś vento, teraz skoda fabia sedan czy właśnie astra II). Jak policja chce coś zrobić sprytnie to typ samochodu nie będzie się z nią kojarzył. Jest od tego specjalny wydział. Taki sam ma SG, ABW czy CBA. To tyle faktów...
A teraz dostanę bana za pisanie nie na temat
krisv740 - Czw 04 Lut, 2010
MM napisał/a: | A teraz dostanę bana za pisanie nie na temat |
i za "siedzenie" na facebook i NK
|
|