forum.optyczne.pl

Wolne tematy - Canon i Nikon na FaceBooku

bev - Sro 03 Lut, 2010
Temat postu: Canon i Nikon na FaceBooku
Są już Funpage obu firm:

Nikon

Canon

Zostań fanem. Lubię to :)

edmun - Sro 03 Lut, 2010

nie mam facebooka, nie mam naszej-klasy ani epulsa, ani fotki.pl, jestem o wiele szczęśliwszy :)

[ Dodano: Sro 03 Lut, 2010 14:14 ]
p.s. bo wystarcza mi konto na optyczne.pl :wink: :wink: :wink: :wink:

komor - Sro 03 Lut, 2010

edmun, ale wazelina… :P
lancer - Sro 03 Lut, 2010

edmun napisał/a:
nie mam facebooka, nie mam naszej-klasy ani epulsa, ani fotki.pl, jestem o wiele szczęśliwszy :)

ja mam na FB i NK i też na brak szczęścia nie narzekam :)

MM - Sro 03 Lut, 2010

Nie kumam popularności Facebooka. Zapisałem się tam, troszkę pobyłem i po stwierdzeniu, że to wszystko co tam widzę jest dla mnie bez sensu konto z ulgą zlikwidowałem :mrgreen:
skasowany - Sro 03 Lut, 2010

Na NK konto zlikwidowałem po tygodniu, na FB po miesiącu i jestem szczęśliwszy! ;) :P
palindrom - Sro 03 Lut, 2010

Na NK to już właściwie nie zaglądam. Konto sobie tam wegetuje. Za to korzystam dość intensywnie z Facebooka, bo jest rozpoznawalny na całym świecie (a mam trochę znajomych o różnych narodowościach). Nie narzekam, serwis jest dopracowany i nie denerwuje tak jak NK.
Tutejszyn - Sro 03 Lut, 2010

Kiedyś powiedziałbym, że to świetny pomysł. Dzisiaj trzymam się od tego z daleka. Jak ćmy do ognia...
MM - Sro 03 Lut, 2010

NK jest pięknym źródłem informacji dla naszej Policji. A jakie mają chłopaki dzięki temu aktualne fotografie bandziorów! Do tego kontakty i numery IP logowania tych poszukiwanych :lol:
lancer - Czw 04 Lut, 2010

Masz coś na sumieniu? :mrgreen:
Dla mnie nk jest dobrą bazą danych - nie mam do kogoś znajomego numeru wchodzę na nk i o! Jest :)

MM - Czw 04 Lut, 2010

lancer napisał/a:
nie mam do kogoś znajomego numeru wchodzę na nk i o! Jest :)

Oj tak, tak! To też się im bardzo przydaje. :mrgreen:

kozidron - Czw 04 Lut, 2010

MM napisał/a:
NK jest pięknym źródłem informacji dla naszej Policji. A jakie mają chłopaki dzięki temu aktualne fotografie bandziorów! Do tego kontakty i numery IP logowania tych poszukiwanych :lol:

ostatni ratunek dla naszej policji - NK :zalamany: .
.......w sumie też sporo można się dowiedzieć o inteligencji "bandziora" , który zostaje zatrzymany przez umieszczenie swoich informacji na NK. To wielki sukces naszej policji, że ma taki portal jak NK :razz:

jaad75 - Czw 04 Lut, 2010

Jaka policja, takie metody, a jakie metody, takich "bandziorów" łapią... :twisted:
MM - Czw 04 Lut, 2010

jaad75 napisał/a:
Jaka policja, takie metody, a jakie metody, takich "bandziorów" łapią... :twisted:

Każda metoda jest dobra by dorwać łobuza a akurat w tych kwestiach to chyba nie jesteś ekspertem :wink:

Baku - Czw 04 Lut, 2010

Policja też często mądrością nie grzeszy (albo mocno lekceważy inteligencję i spostrzegawczość przestępców) czego przykładem mogą być łódzkie "tajnowozy", których część można rozpoznać już z daleka i tajne to one są chyba tylko w mniemaniu policjantów :smile: ...
np. ten... http://images47.fotosik.pl/10/337f713b7c05d326.jpg
Wygląda niewinnie ...a jednak...

Na NK mnie nie ma nigdy nie było. Serwisy tego rodzaju w ogóle mi do szczęścia nie są potrzebne...

MM - Czw 04 Lut, 2010

Baku napisał/a:
Policja też często mądrością nie grzeszy (albo mocno lekceważy inteligencję i spostrzegawczość przestępców) czego przykładem mogą być łódzkie "tajnowozy", których część można rozpoznać już z daleka i tajne to one są chyba tylko w mniemaniu policjantów :smile: ...
np. ten... http://images47.fotosik.pl/10/337f713b7c05d326.jpg
Wygląda niewinnie ...a jednak...

To nie jest "tajny" samochód. To jest nieoznakowany radiowóz którymi wozi się zatrzymanych itd. Te tajne generalnie znają tylko ludzie którzy nimi jeżdzą, rejestrację możesz sobie sprawdzać do bólu i nawet zwykły mundurowy się nie kapnie co to za samochód. Tak jest też w Łodzi. No i nie warto takich samochodów szukać pod jakąś komendą bo się tam ich nie znajdzie :lol: Te wszystkie samochody upubliczniane na necie to samochody które w czasie akcji mają założone błyski i nie trzeba ich upubliczniać bo lumpy i tak je poznają z daleka (kiedyś vento, teraz skoda fabia sedan czy właśnie astra II). Jak policja chce coś zrobić sprytnie to typ samochodu nie będzie się z nią kojarzył. Jest od tego specjalny wydział. Taki sam ma SG, ABW czy CBA. To tyle faktów... :cool:

A teraz dostanę bana za pisanie nie na temat :twisted: :mrgreen:

krisv740 - Czw 04 Lut, 2010

MM napisał/a:
A teraz dostanę bana za pisanie nie na temat :twisted: :mrgreen:

i za "siedzenie" na facebook i NK :mrgreen: