forum.optyczne.pl

Wolne tematy - Internetowe konkursy Foto

zwirek210 - Czw 11 Lut, 2010
Temat postu: Internetowe konkursy Foto
Ostatnio pewnie wielu z was wie odbywał sie konkurs fotograficzny firmy Lindt. Postanowiłem wiec wykonać parę fotek i zgłosić swój udział. Na zdjęcia można było oddawać glos oceniając je w skali od 1 do 6. Na początku byłem zadowolony bo miałem wysoką średnią( i fotki jak najbardziej były w temacie konkursu) Ostatniego dnia jak wszedłem żeby zobaczyć wyniki okazało sie że moje zdjęcia ze średniej oceny 4,7 spadły na 3,6 gdyż oddano na nie około 30 głosów z najniższa punktacja. Nie dziwiłbym sie gdyby inne fotki były lepsze. Gdzie jednak 60 % zdjęć są to tzw gnioty nie pasujące w ogóle do tematu ze nie wspomnę o stronie technicznej zdjęć. Ludzka zawiść i głupota w tym kraju nie ma granic. zrozumiałem ze branie udziału w takich konkursach nie ma sensu bo zawsze sie znajda cwaniaczki które wrzuca byle shit a dobre zdjęcia zgnoją. Żeby nie być gołosłownym obejrzyjcie sobie galerie: http://excellence.pl/konkurs/index.php?cat

Dodam ze niektóre zdjęcia maja po 8000 głosów. TEll me how. Niektóre pojawiły sie dzien przed końcem i maja po 900 głosów. Co jest nie możliwe zeby nagle ot tak sobie ludzie zaczeli głosowac. REasumujac wszystko jest STEROWANE A MY ZYJEMY W MATRIX

mavierk - Czw 11 Lut, 2010

jak to jak to sie stało?
Ludzie piszą 'ej, weź poproś swoich znajomych, żeby na mnie głosował' ludzie głosują i już :)

Baku - Czw 11 Lut, 2010

"Nie ważne kto głosuje, ważne, kto liczy głosy" - J. Stalin.
skasowany - Czw 11 Lut, 2010
Temat postu: Re: Internetowe konkursy Foto
zwirek210 napisał/a:
Ludzka zawiść i głupota w tym kraju nie ma granic

Ale to nasz kraj! :razz:

zwirek210 napisał/a:
zrozumiałem ze branie udziału w takich konkursach nie ma sensu

Dopiero teraz??? :wink:

dr11 - Czw 11 Lut, 2010

zwirek210, które jest Twoje? Zobaczymy co się da zrobić ;) :D
garreth - Czw 11 Lut, 2010

zwirek210, nie narzekaj - pokaż które Twoje i zaraz "poprawimy" średnią :twisted: :mrgreen:
skasowany - Czw 11 Lut, 2010

dr11, garreth!, zwirek210 właśnie narzeka na takie zachowania! :razz:

odpowiem TAK :P

konkurs juz zamkniety. A ja sie nie załapałem nawet w 250 :) . Pokarze fotki moze nie sa na 1 miejsce ale napewno lepsze od zdjecia jabłka i misia.

1. W kategorii Chilli Lindt

2. Orange Lindt.

zwirek210, mi bardziej pierwsze się podoba, na drugim czekoladka wyszła zbyt miękko ;)

no i zdjęcia nieporównywalnie lepsze od niektórych konkursowych, np.:
http://excellence.pl/konkurs/index.php?id=106_1
i
http://excellence.pl/konkurs/index.php?id=340_1
:zalamany:

Dzięki Garreth więc teraz rozumiesz moja irytację złośliwego obniżania oceny żeby sie tylko ktoś inny nie dostał. cholera ja jak glosowałem to nie potrafiłem dobremu zdjęciu dac niskiej oceny. Ale mówi sie trudno

Ja wam tak powiem w tajemnicy, że chciałbym, żeby autorka pierwszego zdjęcia, które przedstawił garreth wbiła na to forum i zaczęła go bronić :D

mavierk napisał/a:
zaczęła go

ten "go" to ja czy zdjęcie? :P

no tego zdjęcia ;)
albo raczej to zdjęcie..
w każdym razie tej małej babeczki w dwuśladowym rowerku :P

a czemuż tak sądzisz, Macieju? ;) :P

jak to jak? Bo byłoby zabawnie :D

a jak już przy oftopie jesteśmy..
to Garreth, widmo Ramana zaliczyłem, ale z IRem siedze..

mało Ci trolli? :zalamany:

to dawaj na PW, może Ci pomogę, jeśli cuś jeszcze kojarzę