|
forum.optyczne.pl
|
 |
Sklepy i promocje - Sklepy Foto poza krajem
zwirek210 - Nie 28 Lut, 2010 Temat postu: Sklepy Foto poza krajem Czy macie jakies sprawdzne sklepy fotograficzne z ktorych warto sprowadzić sobie sprzęt. W GB jest troszkę taniej z tego co patrzyłem ale mam troche obawę przy zakupie drogiego sprzetu. Także jeśli kupowaliście coś gdzieś i jesteście zadowoleni. To dajcie znać.
janeczek - Pon 01 Mar, 2010
Podłączam się pod pytanie... Czy ktoś słyszał o SimplyElectronics.net? Lampę Sony HVL42 mają taniej jak w Polsce
4motion - Pon 01 Mar, 2010
janeczek napisał/a: | Podłączam się pod pytanie... Czy ktoś słyszał o SimplyElectronics.net? Lampę Sony HVL42 mają taniej jak w Polsce |
Poczytaj tutaj
janeczek - Wto 02 Mar, 2010
A co myślicie o zakupie w amazon.co.uk? Tutaj się chyba wszystko zgadza
[ Dodano: Czw 04 Mar, 2010 16:22 ]
Zamówiłem z amazon.co.uk - lampa wyszła mnie całe 169 funtów, dzisiaj wysłali - dam znać jak dotrze
zwirek210 - Sro 10 Mar, 2010
Ja kupowałem na amazoon in usa i jestem zadowolony nie ma problemów. CZy amazoon in UK wysyła do polski ?
janeczek - Sro 10 Mar, 2010
Tak, wysyła do Polski - paczka zamówiona na amazon.co.uk została wysłana z Niemiec, czeka na mnie w domu, pojutrze wracam
Mentos - Sro 10 Mar, 2010
Kupował ktoś może na ebay u użytkownika sinicke-photo
ceny ma bardzo atrakcyjne
Przykład aukcji:
http://cgi.ebay.pl/Nowy-C...=item2a0516f5ff
janeczek napisał/a: | Tak, wysyła do Polski - paczka zamówiona na amazon.co.uk została wysłana z Niemiec, czeka na mnie w domu, pojutrze wracam |
Ile kosztuje przesyłka do Polski ?
janeczek - Pią 12 Mar, 2010
Lampa Sony hvl42 przyszła cała i zdrowa - zakupiona w amazon.co.uk przyszła po tygodniu Całość z wysyłką wyniosła mnie 743 zł, więc jeżeli ktoś ma zamiar zakupić takową to nie warto przepłacać w Polsce. Pozdrawiam
mavierk - Pią 12 Mar, 2010
jak to rozumiem, to cena z cłem i VATem jest?
janeczek - Pią 12 Mar, 2010
Tak, jest to cena z wysyłką, VATem i innymi bzdetami, które są wymagane - dokładnie wyszło to 169 funtów Ważne także, że gwarancja respektowana w Polsce
banmariusz - Czw 09 Kwi, 2015
Znacie jakiś godny polecenia stacjonarny sklep foto w Monachium?
Pozdrawiam
Mariusz
|
|