|
forum.optyczne.pl
|
 |
Lornetki - Lornetki z allegro
spiderr - Pią 01 Cze, 2007 Temat postu: Lornetki z allegro chcialbym zebyscie mi polecieli jakas tornetke z allegro w granicy 200zl , i mam jeszcze pytanie mma lornetke Russia model 750 8maut, niewiem ile zbliza moze wiecie cos na ten temat, pozdrawiam
Arek - Pią 01 Cze, 2007
Dlaczego koniecznie z Allegro? Tam 90% lornetek to nie nadające się do niczego zabawki.
A w budżecie 200 zł bardzo trudno kupić coś dobrego. To będzie zawsze kompromis. Możesz np. zainteresować się serią Delta Optical Entry, która zastąpiła w miarę udane Taigi.
Betelgeuse - Pon 25 Cze, 2007
Polecam lornetke 100-500x50 z profesjonalnymi czerwonymi soczewkami
Adamol32 - Pon 25 Cze, 2007
Witam
Za mniej niz 200zl na Allegro mozesz kupic calkiem dobre lornetki radzieckie typu Tento 10x50 lub 7x50 lub 8x30 i to w dobrym stanie.Jednyna wada to zolty obraz sa tez lornetki produkcji japonskiej dosyc solidne zaden tam plastik fantastik i z dobra optyką wyraznie lepsza od ruskich lornetek .Nie kupuj zadnych plastikow z rubinowymi powlokami bo to najgorsze bardziewie .Ja polecam lornetki Revue np
Adam
Michael - Wto 31 Lip, 2007
Witam
Mam pytanie: czy ta lornetka: http://www.allegro.pl/ite...nell_20x50.html to taka zabawka czy można ją rozsądnie używać?
eska - Wto 31 Lip, 2007
powiem delikatnie, to zart nie lornetka.
konrad
|
|