|
forum.optyczne.pl
|
 |
Regulamin, Ogłoszenia i Konkursy - Konkurs Ekstramalny Maks
RobertO - Czw 01 Kwi, 2010 Temat postu: Konkurs Ekstramalny Maks
Wraz z firmą Fujifilm Polska oraz serwisami www.foto-kurier.pl, www.podgladaj.com i magazynem Foto-Kurier mamy przyjemność zaprosić do wzięcia udziału w konkursie "Ekstremalny Maks".
Zaprezentuj nam swoje ekstremalne zdjęcie i wyjedź na warsztaty fotograficzne Fujifilm do Egiptu lub wygraj aparaty Fujifilm FinePix HS10 i XP10.
Wszelkie szczegóły znajdują się na stronie http://www.optyczne.pl/konkurs
Zapraszamy także do oglądania i oceniania zdjęć konkursowych, które są aprezentowane na stronie http://www.optyczne.pl/konkurs_galeria.html
zug - Czw 01 Kwi, 2010
link nie działa
RobertO - Czw 01 Kwi, 2010
bo sie kropka na koncu zdania podlinkowala
juz poprawione
MasterB - Wto 13 Kwi, 2010
Pytanko - czy ten Maks będzie wisiał na głównej jako pierwszy nius do końca sierpnia?
Pozwolę sobie zasugerować banerek - będzie wyglądać trochę ładniej.
RobertO - Czw 15 Kwi, 2010
MasterB, ten news sie przemieszcza. czasem jest na 5 miejscu innym razem na 2 lub 3.
a na banerek nietetsy nie ma miejsca
szaleniec - Pon 02 Sie, 2010
A ja mam pytanie odnośnie regulaminu! Czy w ogóle udzielacie odpowiedzi czy to organizator?
A moje pytanie brzmi jakiej rozdzielczości możemy wrzucać zdjęcia, bo nie doczytałem się nic na ten temat w regulaminie!!?? Tylko wiem że mają to być .JPGi i mają mieć exifa!
1507 - Wto 03 Sie, 2010
ktoś juz bierze udział?
RobertO - Wto 10 Sie, 2010
szaleniec, rozdzielczosc dowolna - nie chcemy ograniczac twoje kreatywnosci
szaleniec - Sro 11 Sie, 2010
No tak rozdzielczość dowolna ale waga pliku już nie ;P
Ile tam jest bo nie pamiętam, do 4MB ?:)
[ Dodano: Czw 12 Sie, 2010 00:53 ]
Mam problem ze wstawieniem zdjęcia do konkursu! Ciągle mi wypisuje że "Błąd podczas przesyłania pliku" a próbowałem ze 4ry razy:/
Coś robię nie tak czy jest jakiś błąd??
RobertO - Czw 12 Sie, 2010
szaleniec, spoboj wgrac mniejsze, np. do 1 MB
szaleniec - Pią 13 Sie, 2010
RobertO napisał/a: | rozdzielczosc dowolna - nie chcemy ograniczac twoje kreatywnosci |
RobertO napisał/a: | spoboj wgrac mniejsze, np. do 1 MB |
Więc chyba jednak chcecie
Szkoda że trzeba zmniejszać plik bo na drugiej stronie z konkursem nie trzeba było!
No ale dobra popróbuje
[ Dodano: Pią 13 Sie, 2010 10:57 ]
Dodałem plik niespełna 2MB bo 1,7MB i poszło:)
To teraz głosujcie
RobertO - Pon 16 Sie, 2010
szaleniec, nie ma ograniczen na wielkosc pliku, ale przy wolnym laczu moze wystepowac problem z przeslaniem, gdyz np. przy zby dlugim czasie wygasa sesja.
|
|