|
forum.optyczne.pl
|
 |
Pomagamy w wyborze lustrzanki cyfrowej - Sony A300
Wolvi - Sob 17 Kwi, 2010 Temat postu: Sony A300 Witam.
Mam do was pytanie Czy Alfa 300 nada się do amatora?(nie całkiem amatora bo manuala w Fuji s5600 używam jak również innych trybów:) ) Dotychczas myślałem o Nikonie 90d i Canonie 40d jednak nie stać mnie na kupno tych modeli a ostatnio pojawiła się opcja kupna rocznej 300`setki z kitem dość tanio. I tu moje pytanie czy lepiej kupić ten aparat i oswajać się z lustrem(do kupić do niej chcę gripa, coś do portretu i coś dłuższego ) czy czekać jeszcze(nie wiadomo ile) i kupić inny aparat?
Pozdrawiam Wolvi
Sunders - Sob 17 Kwi, 2010
Wolvi napisał/a: | Czy Alfa 300 nada się do amatora?( |
Tak.
Wolvi napisał/a: | czy lepiej kupić ten aparat i oswajać się z lustrem(do kupić do niej chcę gripa, coś do portretu i coś dłuższego ) czy czekać jeszcze(nie wiadomo ile) i kupić inny aparat? |
Zdecydowanie lepiej kupić A300 niż czekać niewiadomo ile
[ Dodano: Sob 17 Kwi, 2010 13:52 ]
Wolvi, ile to jest dość tanio za A300 z kitem?
Wolvi - Sob 17 Kwi, 2010
ok 550zl
MC - Sob 17 Kwi, 2010
Czy aby ten aparat jest sprawny i nie zaginął nikomu? Cena jest aż podejrzanie niska.
Wolvi - Sob 17 Kwi, 2010
Działa i nie zginął sprzedaje go kolega ma wszystkie papiery do niego łącznie z paragonem więc sprzęt jest legalny a sprzedaje go bo potrzebuje kasy na samochód
MC - Sob 17 Kwi, 2010
Brać
zentaurus - Sob 17 Kwi, 2010
Kupować i robić zdjęcia .
Sunders - Sob 17 Kwi, 2010
Wolvi napisał/a: | Działa i nie zginął sprzedaje go kolega ma wszystkie papiery do niego łącznie z paragonem więc sprzęt jest legalny |
Jak masz te 550pln, to idź do kolegi jeszcze dzisiaj
Baku - Pon 19 Kwi, 2010
Sam bym kupił 'z pocałowaniem ręki'.
Kumpel przynajmniej będzie wiedział, że alfetka trafiła w dobre ręce.
Djwalkman - Pon 19 Kwi, 2010
Czy z AF jest wszystko OK? ostatnio użytkownik Nikona miał z nim problem, bo miał BF (albo FF?) i musiał skalibrować, ale za 550zł to bym brał, nawet ze złym AF'em.
|
|