|
forum.optyczne.pl
|
 |
Lornetki - Lornetka HQ Optics 8x42
abdon - Nie 16 Maj, 2010 Temat postu: Lornetka HQ Optics 8x42 http://www.teleskop.pl/pr...ptics-8x42.html
warto za te pieniądze czy nie niby na BAK-4
ktoś to zna
Arek - Nie 16 Maj, 2010
BaK-4 jeszcze o niczym nie świadczy. Dachówka, nieznanej firmy w tej cenie... Hmmm... Ja bym nie ryzykował.
abdon - Nie 16 Maj, 2010
no już się czegoś doszukałem na temat firmy i wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią że to zupka chińska namierzyłem tento 7x35 w przyzwoitej cenie i stanie z 91roku i przy tej opcji zostaje
sorki za zaśmiecanie forum
pozdrawiam
RB - Nie 16 Maj, 2010
abdon napisał/a: | no już się czegoś doszukałem na temat firmy i wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią że to zupka chińska |
Całkiem wiele niezłych lornetek pochodzi z Chin.
abdon - Pon 17 Maj, 2010
RB napisał/a: | abdon napisał/a: | no już się czegoś doszukałem na temat firmy i wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią że to zupka chińska |
Całkiem wiele niezłych lornetek pochodzi z Chin. |
wiem ale pomimo tego postawiłem nie ryzykować
RB - Pon 17 Maj, 2010
abdon napisał/a: | RB napisał/a: | abdon napisał/a: | no już się czegoś doszukałem na temat firmy i wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią że to zupka chińska |
Całkiem wiele niezłych lornetek pochodzi z Chin. |
wiem ale pomimo tego postawiłem nie ryzykować |
OK. Dachówki 300 PLN bym nie kupił. Problem natomiast wcale nie leży w jej chińskości.
abdon - Pon 17 Maj, 2010
nawiązując jeszcze do Tento co to za żółte nakładki?filtry czy co? do czego to???????
Arek - Pon 17 Maj, 2010
Do niczego Tento samo w sobie ma tak żółty obraz, że żółte filtry to zbytek szczęścia
abdon - Wto 18 Maj, 2010
moja Arku ma jakieś niebieskawe powłoki na szkłach i obraz nie jest żółty czy to znaczy że powinienem ją oddać
Arek - Wto 18 Maj, 2010
Jest żółty. Tylko nie mając w ręku lornetki o naprawdę dobrym odwzorowaniu kolorów żyjesz w błogiej nieświadomości
abdon - Wto 18 Maj, 2010
heheheheh pewnie masz rację
tobiasz1997 - Nie 23 Maj, 2010
Witam
pewnie pisze za późno, ale ta lornetka to czysta podróbka Bresser Condor 8x42. Mam identyczną w domu Bressera i kupiłem ją za 500 zł
pozdrowienia
|
|