forum.optyczne.pl

Inne akcesoria fotograficzne - LOWEPRO DryZone Rover

Isis - Wto 18 Maj, 2010
Temat postu: LOWEPRO DryZone Rover
Przeszukalam forum i nie znalazlam wiele na ten temat.

Czy ktos z Was posiada wspomniany w temacie plecak?
Jestem prawie zdecydowana na jego kupno, jednak zanim to zrobie chcialabym usluszec wasze opinie, czy rzeczywiscie warto wydac te 800zl?

Sprawdzilam online i wysokosc tego modelu to 63.5cm - pytanie do posiadaczy - czy nie jest on zbyt duzy do wielogodzinnych wycieczek??

Czy sadzicie, ze LOWEPRO DryZone bylby wygodniejszym rozwiazaniem?

Dodam tylko, ze chcialabym zmiescic w takim plecaku conajmniej 1 korpus, 2 obiektywy, lampe i coco adaptor + akcesoria i pare personalnych rzeczy.

Kolejne pytanie do posiadaczy: czy podczepiacie do niego statyw? Czy jest w ogole taka mozliwosc?

Pozdrawiam

lupo57 - Wto 18 Maj, 2010

nie miałem styczności z tym plecakiem, ale na szybko na tej aukcji widać mocowanie statywowe wiec możesz sobie zobaczyć

http://allegro.pl/item103...lecak_wawa.html

B o g d a n - Wto 18 Maj, 2010

Isis napisał/a:
Czy ktos z Was posiada wspomniany w temacie plecak?
...
Czy sadzicie, ze LOWEPRO DryZone bylby wygodniejszym rozwiazaniem?

Ja jeszcze nie posiadam takiego "wynalazku" ale jestem blisko decyzji na DryZone 100 lub 200 (muszę pomieścić aparat z podpiętym 70-200mm i parę innych szkiełek). Obecnie używam LowePro SlingShot 300 AW ale potrzebuje czegoś na przysłowiowy i dosłowny "kajak", w szuwary, gdzie łatwo o wywrotkę oraz w wysokie góry. Jeżeli te plecaki są tak wykonane jak torby i slingi, to według mnie można im zaufać i będą wygodne. Ja sam mam taką nadzieję. :smile:

Jeśli chodzi o statyw, to oczywiście jest możliwość jego podczepienia. Zerknij na stronę LowePro DryZone Rover, zdjęcie bodaj nr 4. Wygląda to dość obiecująco. :wink: