|
forum.optyczne.pl
|
 |
Lornetki - ankieta-Do czego wykorzystujemy lornetkę
tobiasz1997 - Sob 22 Maj, 2010 Temat postu: ankieta-Do czego wykorzystujemy lornetkę Witajcie
Stworzyłem ankiete-do czego wykorzystujecie lornetkę. Taka ankieta juz była ale postanowiłem ja powtórzyć bo była pare ładnych lat temu
Ja oglądam tylko ptaki
Pozdrowienia
Tobiasz
mnich - Sob 22 Maj, 2010
Sąsiadki tak.
Sąsiadów nie.
tobiasz1997 - Sob 22 Maj, 2010
Na razie coś słabo z głosowaniem
RB - Sob 22 Maj, 2010
wiesz Co tobiasz1997, ja proponuje odwrócic kolejnośc dzialania i najpierw czytać a potem pisac. Tak się przedziwnie składa bowiem, że Twoja ankieta pt Do czego wykorzystujemy lornetkę jest u samej góry w tematach w dziale lornetki, ale troszke wyżej, w sekcji ważne tematy sąsiaduje z nią ankieta wykorzystanie lornetek.
Nie dziw się, że nikomu się nie chce...
tobiasz1997 - Nie 23 Maj, 2010
Witam
Proponuje abyś teraz ty zastosował tę zasadę . Najpierw przeczytaj co napisałem na samej górze a później pisz komentarz. Ta ankieta umieszczona w ważnych tematach była w kwietniu 2006. Jak myślisz czy od tamtej pory przybyło troche nowych użytkowników? Na pewno tak. Więc jest wielu, którzy jeszcze nigdy nie brali udziału w ankiecie. Tamta jest stara i mało kto do niej zagląda. Więc zrobiłem świeżą ankietę. Mam nadzieję , że przeczytasz mój post na samej górze i że dość jasno ci to wyjaśniłem.
Pozdrowienia
RB - Nie 23 Maj, 2010
tobiasz, ostatni wpis w tamtej ankiecie to 17 kwietnia tego roku... czyli kto chce to się ankietuje.
Ankieta jest ciągle na poczesnym miejscu wśród tematów działu lornetki. Trudno jej nie zauważyć.
Po prostu nie mnóż bytów ponad miarę.
sigmiarz - Nie 23 Maj, 2010
tamta ankieta jest nudziarska
Cytat: | Obserwacja nieba
Myślistwo
Obserwacja ptaków
Turystyka
Inne |
ta jest ciekawsza
tobiasz1997 - Nie 23 Maj, 2010
Dzięki za sprostowania i ciesze sie sigmiarz że tak twierdzisz
|