forum.optyczne.pl

Wolne tematy - Szukalem instrukcji do 580EX II po polsku dla mojej zony

Allan - Nie 08 Lip, 2007
Temat postu: Szukalem instrukcji do 580EX II po polsku dla mojej zony
Ona niestety jeszcze tutaj swieza i z technicznym angielskim jest troche na bakier. Link z searchera zaprowadzil mnie do jakiegos sklepu w Polsce, juz nawet nie pamietam jakiego ale po prostu zbaranialem jak zobaczylem co i za ile panowie sprzedaja. Czy jest to mozliwe? Wycofana juz z produkcji wersja flesha 580EX kosztuje tam 1850zl - przeciez to jest chyba w tej chwili prawie $700 - To jest zwykle chamstwo lub proba "nachapania" sie bardzo nieuczciwa droga. Nowa wersja tej lampy 580EX II kosztuje juz tylko $430 - patrz http://www.bhphotovideo.com
a dokladnie http://www.bhphotovideo.c...X_II_Flash.html
Napisalem im "odpowiedni" list co o tym sadze :evil: ale nie wiem czy w ogole sie tym przejma.

MM - Nie 08 Lip, 2007

Jeszcze trzy tygodnie temu kupno nowej wersji w Polsce graniczyło z cudem. W stanach ceny s± sporo niższe niestety i na odpowiednik 430$ to ja bym tutaj w życiu nie liczył. Kolega ma sklep ze sprzętem foto, zapytam czy ma już tę instrukcję w pdf-ie.
Allan - Nie 08 Lip, 2007

Dzieki, daj mi znac gdzie i kiedy bede mogl ja zamowic. Jest taka mozliwosc zeby mi ja tutaj wyslal? Jesli nie, to po prostu powiedz mu ze wystarczy mi scan a ja i tak mu wysle na konto kase jak bym kupowal ksiazke.
MM - Nie 08 Lip, 2007

No przestań, jak będzie co¶ takiego miał to dostaniesz gratis. O ile oczywi¶ci eten plik pdf będzie na tyle mały, żeby przez pocztę przeszedł. Jak nie będzie to wtedy się będziemy martwić.
Allan - Pon 09 Lip, 2007

Z gory dziekuje. Jesli cos potrzebujesz w czym z kolei ja bede mogl Ci pomoc to daj mi znac. Czasami comcast nie przyjmuje niektorych emaili z roznych kont - nie wiem dlaczego, sprawdzalem email setup i wszystko jest w porzadku, jesli bys wysylal to prosze zrob tez forward na mzabrodzki@yahoo.com, yahoo przyjmuje wszystkie konta.