|
forum.optyczne.pl
|
 |
Inne akcesoria fotograficzne - Ułożenie lustrzanki w torbie (A230)
ziomek4007 - Wto 13 Lip, 2010 Temat postu: Ułożenie lustrzanki w torbie (A230) Witam. Zamierzam kupić torbę do lustrzanki Sony. Tu pytanie czy ułożenie aparatu w torbie ma jakieś znaczenie?(czyli np. niewłaściwe kładzenie może coś uszkodzić, myślałem żeby go kłaść bokiem, uchwytem do góry tak żeby łapać za ten uchwyt i łatwo wyjmować) obiektywy jakie będą podłączone to 18-55 albo 55-200
jacenty - Wto 13 Lip, 2010
bardzo fajne ułożenie tzw."pozycja boczna ustalona"
PS a tak poważnie,osobiście noszę w ten sposób aparat, ze względu na wygodę.
MC - Wto 13 Lip, 2010
Najlepiej
Nie no bez przesady
lupo57 - Wto 13 Lip, 2010 Temat postu: Re: Ułożenie lustrzanki w torbie (A230)
ziomek4007 napisał/a: | Witam. Zamierzam kupić torbę do lustrzanki Sony. Tu pytanie czy ułożenie aparatu w torbie ma jakieś znaczenie?(czyli np. niewłaściwe kładzenie może coś uszkodzić, myślałem żeby go kłaść bokiem, uchwytem do góry tak żeby łapać za ten uchwyt i łatwo wyjmować) obiektywy jakie będą podłączone to 18-55 albo 55-200 |
jak chcesz, nie ma żadnych przeciwwskazań, ale widzę dobrze trafiłeś, nadajesz się na "onanistę sprzętowego"
pozdr
ziomek4007 - Wto 13 Lip, 2010
dzięki
lupo57 napisał/a: | "onanistę sprzętowego" |
zug - Wto 13 Lip, 2010
ziomek4007 napisał/a: | czyli np. niewłaściwe kładzenie może coś uszkodzić, myślałem żeby go kłaść bokiem, uchwytem do góry tak żeby łapać za ten uchwyt i łatwo wyjmować) |
po pewnym czasie użytkowania samo wyjdzie w jakiej pozycji najlepiej nosić
kup większą bo może się okazać że początkowa pozycja była nie właściwa
hijax_pl - Wto 13 Lip, 2010
zug napisał/a: | po pewnym czasie użytkowania samo wyjdzie w jakiej pozycji najlepiej nosić |
W takiej aby najprościej/najszybciej wyjmować
MM - Wto 13 Lip, 2010
Jak czasami patrzę na pytania zadawane przez właścicieli soniaczy to "patrzę i nie wierzę..."
goltar - Sro 14 Lip, 2010
MM bo może Sony nie można nosić bokiem ?
hijax_pl - Sro 14 Lip, 2010
Bo się ciekły kryształ przeleje?
arietiss - Sro 14 Lip, 2010
Może wybuchnać, albo porazić prądem...
MM, ma rację, niektóre pytania są rozbrajające, ale nie tylko wsród włascicieli Sony.
|
|