|
forum.optyczne.pl
|
 |
Pomagamy w wyborze obiektywu - Co wybrać do 50D
Marti - Pią 16 Lip, 2010 Temat postu: Co wybrać do 50D Witam szanowne koleżanki i kolegów nie pamiętam czy może już Was pytałem czy może nie o to, jaki mam wybrać obiektyw nie interesuje mnie kasa ( mam uzbierane na ten droższy) chodzi mi głównie o to, który jest lepszy do robienia ślubów i do fotografii ogólnej dodam, że mam już szkiełko 70-200 L f4 IS jestem zakochany w tym obiektywie i z chęcią robiłbym nim wszystko, ale niestety nie jest to możliwe i muszę zapełnić lukę poniżej tego 70 mam dwa typy i z tym właśnie problemem kieruję się do Was pierwszy to niesamowity ponoć 16 -35 L F2.8 a drugi to 17-55 F2.8 IS proszę Was nie namawiajcie mnie do kupna Sigmy, Temrona, Tokiny i takich tam w grę wchodzą tylko te dwa. Na koniec dodam jeszcze, że mam Canona 50D.
hijax_pl - Pią 16 Lip, 2010
Marti napisał/a: | nie pamiętam czy może już Was pytałem czy może nie o to |
No na pewno nie w tym wcieleniu skoro to Twój pierwszy post
M@rti - Pią 16 Lip, 2010
co za zbieżność te same niki he i to samo pytanie jestem ciekaw porad
B o g d a n - Pią 16 Lip, 2010
M@rti napisał/a: | co za zbieżność te same niki he i to samo pytanie jestem ciekaw porad |
Poza tym taki sam aparat, taki sam obiektyw i bardzo podobny e-mail:
mmaj0@...
mmajew@...
kozidron - Sob 17 Lip, 2010
B o g d a n napisał/a: | Poza tym taki sam aparat, taki sam obiektyw i bardzo podobny e-mail:
mmaj0@...
mmajew@...
|
M@rti,
ja to widzę jedno wytłumaczenie, bo inna droga to absurd- masz brata bliźniaka i oboje podążacie tymi samymi zawiłymi ścieżkami, najważniejsze teraz żeby tylko nie pojawił się 3 bliźniak
oranżewski - Sob 17 Lip, 2010
16-35/2.8L II + Sigma 50/1.4 tak to mi się widzi do ślubów przyda ci się jeszcze drabina przenośna. na wesele bardzo fajna rzecz
|
|