|
forum.optyczne.pl
|
 |
Sklepy i promocje - Sklep foto w Szczecinie
rafid78 - Pią 20 Lip, 2007 Temat postu: Sklep foto w Szczecinie witam wszystkich forumowiczow
poszukuje dobrego sklepu foto w szczecinie,jestem przejazdem, a pilnie potrzebuje gripa do d80 od reki
pozdrawiam
p.s.
szukam oryginalnego
//Zmieniono temat - goltar
Monastor - Pią 20 Lip, 2007 Temat postu: Re: pomocy!!! Nie znam żadnego naprawdę porządnego sklepu fotograficznego w Szczecinie. Grip do D80 może być w Media Markt na Mieszka I, chyba go tam ostatnio widziałem, ale nie daję głowy. Oczywiście MM trudno nazwać sklepem fotograficznym, a tym bardziej porządnym :/
rafid78 - Pią 20 Lip, 2007
niestety,bylem tam dzisiaj,odpowiedz negatywna,ale dzieki
MM - Pią 20 Lip, 2007 Temat postu: Re: pomocy!!!
Monastor napisał/a: | Oczywiście MM trudno nazwać sklepem fotograficznym, a tym bardziej porządnym :/ |
No no... ja sobie wypraszam
Monastor - Pią 20 Lip, 2007 Temat postu: Re: pomocy!!!
MM napisał/a: |
No no... ja sobie wypraszam |
No to kiedy ostatnio coś sprzedałeś i ile tego było?
Widzisz... i kolega gripa też nie kupił
rafid <- nie przychodzi mi nic do głowy w takim razie. Szczecin to straszna dziura jeśli chodzi o fotografię. Lepiej mieszkać w Warszawie czy Krakowie jeśli o to chodzi. Zamów przez internet. Wyjdzie taniej, ale będziesz musiał poczekać. Można się jeszcze wybrać do jakiegoś cywilizowanego miasta
pilgrim - Pią 20 Lip, 2007
Oj chyba nie tylko pod względem fotografii. Chociaż studiowało się tam wyśmienicie BTW jest w szczecinie jeszcze taka knajpka tawerna cutty sark? Oj wypiło się tam morze ginesków
rafid78 - Sob 21 Lip, 2007
trudno,faktycznie zostaje tylko internet,dzeki za pomoc,pozdrawiam wszystkich
mavierk - Nie 22 Lip, 2007
Z tego, co pamiętam to w FJ są gripy do luster, możnaby sprawdzić :]
MM - Nie 22 Lip, 2007
Gdzieś czytałem wczoraj, że FJ w Szczecinie zamknęli. Prawda to?
rafid78 - Pon 23 Lip, 2007
prawda,prawda,niestety,bylem pocalowalem klamke
|
|