forum.optyczne.pl

Sklepy i promocje - Gdzie po obiektyw w Poznaniu ??

Zygmoont_400d - Wto 07 Sie, 2007
Temat postu: Gdzie po obiektyw w Poznaniu ??
Witam, jestem swiezy bo dopiero miesiac temu odkryłem te kopalnie foto-wiedzy ;) Moje pytanie jest proste i nieskoplikowane czyli gdzie w Poznaniu wybrać sie na zakupy obietktywu (wiem ze ceny w necie kusza ale trzebaby potestowac)... Czas kita schowac w pudelko :D

Z gory dzieki za wszelkie "RE:"

Szymcik - Wto 07 Sie, 2007

fotodura
qooba - Czw 09 Sie, 2007

jak chcesz pomacać, to najlepiej media markt w king krosie lub fotojoker w m1, sporo sprzętu tam mają
w fotodurze wbrew pozorom mało obiektywów do pooglądania

Szymcik - Czw 09 Sie, 2007

qooba napisał/a:
jak chcesz pomacać, to najlepiej media markt w king krosie lub fotojoker w m1, sporo sprzętu tam mają

dobre sobie...
może naprawde nie mają za dużo na stanie, ale na pewno więcej niż w media a na pewno więcej niż w fotojoku

vip321 - Pią 10 Sie, 2007

nie polecam fotodura
Zygmoont_400d - Wto 14 Sie, 2007

Szymcik napisał/a:
qooba napisał/a:

dobre sobie...
może naprawde nie mają za dużo na stanie, ale na pewno więcej niż w media a na pewno więcej niż w fotojoku

Hmmm... bylem w fotodurze, sprzedawca byla mna tak "zainteresowany" jakbym przyszedl w dresie z 4 paskami ;) no a obiektywow bylo sporo ale do Nikona... :(

Bamboklat - Wto 14 Kwi, 2009

Odgrzeję temat: gdzie po obiektyw w Poznaniu?

Obleciałem całą Półwiejską, Browar i okolice = w tych wszystkich dziwnych fotolabach o obiektywach nie słyszeli. W fotodurze potwierdzam powyższe opinie, ceny z kosmosu, sprzedawca ma refleks szachisty a obiektywy to może są ze trzy, ale do C i N. W marketach to wiadomo. Znacie może jakieś inne sklepy?

Jerzol - Czw 14 Maj, 2009

Polecam www.digital24.pl na Jawornickiej, kupowałem tam parę rzeczy po atrakcyjnych cenach :grin:
Są jeszcze:
http://www.foto-raj.pl/ - Przeźmierowo
http://www.umnietaniej.com/ - Zwierzyniecka
ale tam nic nie kupowałem. Warto zadzwonić i zapytać się czy mają konkretny model na stanie.