|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - to są testy a nie takie głupie ))
bzdunek - Sob 06 Lis, 2010 Temat postu: to są testy a nie takie głupie )) http://www.youtube.com/watch?v=D1tTBncIsm8
hijax_pl - Sob 06 Lis, 2010
bzdunek, staaaare
Monastor - Sob 06 Lis, 2010
400D daje radę
Swoją drogą kto tego pana uczył wbijać gwoździe? Nie miał techniki w szkole?
TS - Sob 06 Lis, 2010
Nie wiem co ma udowodnić dźganie nożem (oraz dźwięki upsss do tego) - szkoda, że nie wrzucili aparatów do klatki z szympansami . Testuje dalej coś sensownie (upadki, deszcz, utopienie, temperatura), bo wyłączyłem?
zyskas - Sro 24 Lis, 2010
Potem jest jeszcze oblewanie aparatów gorącą herbatą.
Ale fakt, niektóre testy z tego filmiku nie mają przełożenia na rzeczywistość.
Tutejszyn - Sro 24 Lis, 2010
zyskas napisał/a: | ...Ale fakt, niektóre testy z tego filmiku nie mają przełożenia na rzeczywistość. | No jak to, a wrotki z aparatu? Cidziennie tak chodzę do pracy
zyskas - Sro 24 Lis, 2010
Aaaaaaaa to sorry hehehehe
TS - Sro 24 Lis, 2010
A do mikrofali nie wkładał? W końcu zimą po spacerze trzeba ogrzać . No cóż, kiedyś oglądało się Sondę, a teraz Brainiaca - test na pewno z duchem czasów, na wskroś nowoczesny
Ktosik - Sro 24 Lis, 2010
TAK... zal mi się robi jak jakiś (tu można wstawić dowolne niepochlebne sformułowanie) niszczy sprzęt by zaistnieć na YouTube... nie lepiej byłoby komuś ten sprzęt oddać do nauki, przeżyłby pewnie dużo trudniejszy test niż smarowanie sałata... i może by komuś pozwolił się twórczo wyrazić a tak...
PS: wiem wiem odezwał się we mnie malkontent który na swój pierwszy sprzęt czekał cierpliwie zanim udało mu się odłożyć trochę gotówki.
|
|