|
forum.optyczne.pl
|
 |
Pomagamy w wyborze cyfrowego aparatu kompaktowego - Warto kupić CASIO??? Co myślicie o Casio Exilim EX-H15?
Bols80 - Czw 18 Lis, 2010 Temat postu: Warto kupić CASIO??? Co myślicie o Casio Exilim EX-H15? Zastanawiam się jaki aparat kompaktowy kupić. Mam okolo 1000 zl. Ma mi służyć na codzień - i na wypad poza miasto i na imieniny u tesciów.
Spodobał mi sie Casio Exilim EX-H15. Jego poprzednik EX-H10 dostał w 2009 roku nagrode EISA AWARD w kategorii najlepszy aparat dla podróżująch. W Polsce Casio jest malo popularne. Nie mogę znaleźć na necie żadnego testu tego aparatu. Może ktoś z Was go ma i podzieli sie uwagami???
A jeśli nie Casio to co - może podacie swoje typy?
wielbicielxx - Pią 19 Lis, 2010
Jesli nie stac cie na cos drozszego to jest to jakis wybor. Cena nie wziela sie znikad. Gdzies ogladalem sample z tego aparatu to co sie rzuca w oczy to straszna aberacja na 24 mm i nieprzecietne mydlo na koncu ogniskowej. Nawet nie ogladalem dalej jak wygladaja zdjecia gdy podbije sie ISO.
adamlop - Sob 20 Lis, 2010
Grupa H10 i troche fotek
http://www.flickr.com/groups/1266407@N22/
krikus - Pon 22 Lis, 2010
Casio to robi dobre organy i zegarki a nie aparaty
Bols80 - Pon 22 Lis, 2010
No wlaśnie tak myślalem jak krikus! Chyba będe musiał dolożyć parę groszy i kupię Panasonic Lumix DMC-TZ10 lub Sony DSC-HX5. Obydwa dobrze wypadły w testach
|
|