|
forum.optyczne.pl
|
 |
Inne akcesoria fotograficzne - Duży i wytrzymały plecak na aprarat
marcn13 - Czw 18 Lis, 2010 Temat postu: Duży i wytrzymały plecak na aprarat Witam mam na razie canona 1000d z zwykłym kitem i sigmą 70-300 , poszukuje jakiegoś plecaka który bez problemu pomieści aparat i żeby miał dużo miejsca na inne rzeczy (bluza jedzenie picie kurtka itd) więc plecak musi być dosyć duży. Plecak mam zamiar brać na dłuższe wycieczki i chciałbym go również na narty więc musiałby on być wytrzymały i wygodny.
W przyszłym roku chciałbym kupić canona 50D więc w przyszłości aparat będzie zapewne zajmował więcej miejsca.
Mogę na taki plecak wydać 300-400 zł
Itts - Czw 18 Lis, 2010
witam,
w tym wątku opisywałem swoj podobny problem http://forum.optyczne.pl/viewtopic.php?t=13047
wybrałem plecak Lowepro Fastpack 350. jest naprawdę pojemny, górna, niefotograficzna część duża. mieści mi sporo sprzętu (body, 2 lampy, kilka szkieł, kable i mnóstwo szpeja w górnej kieszeni). używam właśnie 50d którego chcesz kupić, i ze sporym "kitem" 17-85 USM wkłada się/wyjmuje bardzo wygodnie przez boczne otwarcie. więcej na jego temat napisałem w linku wyżej. polecam!
|
|