forum.optyczne.pl

Ciekawe zdjęcia, galerie, konkursy - Festiwal fotografii przyrodniczej "Wizje Natury"

Wujek_Pstrykacz - Czw 25 Lis, 2010
Temat postu: Festiwal fotografii przyrodniczej "Wizje Natury"
Serdecznie zapraszam jako współorganizator na największy festiwal fotografii przyrodniczej.
http://www.zpfp.pl/wizje,2010.htm

W tym roku będziemy gościć najznakomitszych polskich fotografów, a także fotografa z Niemiec który należy do światowej ekstraklasy fotografów przyrody.

Impreza odbędzie się w dniach 27-28 listopada w auli dyrekcji Kampinoskiego Parku Narodowego.
Wstęp oczywiście darmowy.
Na miejscu oprócz pokazów będzie można zakupić albumy, a także potestować obiektywy na stoisku Sigmy.
Zapraszam wszystkich którym miła jest fotografia przyrody.

oranżewski - Czw 25 Lis, 2010

no ja w sobotę raczej nie, ale na niedzielę szykuję się już od paru tygodni ;)

p.s. przy okazji zapraszam na wystawę na pięterko - są moje zdjęcia :razz: :razz: :grin:

Usjwo - Pią 26 Lis, 2010

Wujek_Pstrykaczi napisał/a:
W tym roku będziemy gościć najznakomitszych polskich fotografów

oranżewski napisał/a:

p.s. przy okazji zapraszam na wystawę na pięterko - są moje zdjęcia :razz: :razz: :grin:

Tommy, no to gratki! :mrgreen:

oranżewski - Pią 26 Lis, 2010

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nie, to nie ten poziom, festiwal jest na parterze :mrgreen:
Monastor - Sob 27 Lis, 2010

Ech, a ja od paru lat się wybieram, ale termin festiwalu skutecznie mi to uniemożliwia.
fatman - Sob 27 Lis, 2010

Wujek_Pstrykacz... z całym szacunkiem ale gdybys zamiescił tę wiadomosć tak z tydzień wczesniej to chętni z poza Warszawy też mogliby zaplanować odwiedzenie takiwj wystawy/festiwalu.
Jeżeli piszesz o tym w czwartek o 20:42... deko późno, nie sądzisz?

oranżewski - Nie 28 Lis, 2010

no niestety, jednak nie będę. :sad:

[ Dodano: Nie 28 Lis, 2010 19:38 ]
Fotografem roku 2010 został Michał Budzyński za zdjęcie: http://www.michalbudzynsk...?i=snow&lang=PL

to tyle co wiem ;)

Wujku_Pstrykaczu, prosimy o relację! :grin:

garreth - Nie 28 Lis, 2010

byłem (w sumie tylko 3h) - zobaczyłem - warto było :D
przy schodach mignął mi Wujek_Pstrykacz, ale chyba mnie nie zauważył ze względu na mój lichy wzrost ;) :P
8 pstryków zrobiłem, jak wywołam, to wkleję do WMF :)

Wujek_Pstrykacz, dzięki za info o festiwalu ;)

Wujek_Pstrykacz - Nie 28 Lis, 2010

garreth, trzeba mi było w pysk na opamiętanie, no strasznie żałuje że mnie nie zaczepiłeś. Ja mogłem być trochę zalatany jako organizator. :sad:
skasowany - Pon 29 Lis, 2010

garreth napisał/a:
ze względu na mój lichy wzrost ;) :P

Chciałeś chyba napisać wygląd... :P

garreth napisał/a:
wkleję do WMF :)

Pamiętasz co znaczy skrót WMF z naciskiem na W? Nie pytam już czy pamiętasz założenia Ojca Założyciela, niestety już nieaktywnego...

komor - Pon 29 Lis, 2010

Ruslan, a warszawiak na występach gościnnych to już po W się nie kwalifikuje? Liczy się człowiek, nie miejsce. :P
skasowany - Pon 29 Lis, 2010

komor, liczą się ludzie, nie człowiek :P ;) Miejsce już pal licho, racja, ale 'Wspólnymi' tego raczej nie nazwiesz ;)
Mi to w sumie wisi, szkoda tylko, że kiedy chcę zaprosić kogoś nowego na plener i daję link do WMF, to grzecznie dziękują i proponują jednak wypady 'niezrzeszone'... ;)

garreth - Pon 29 Lis, 2010

Wujek_Pstrykacz, widziałem, że byłeś zagoniony, dłużej niż 30sec w jednym miejscu nie ustałeś ;)
spoko, za rok też coś chyba organizujecie ;) :D
Ruslan napisał/a:
Pamiętasz co znaczy skrót WMF z naciskiem na W?

Wiejska Montażownia Fiata ? :P
Ruslan napisał/a:
Nie pytam już czy pamiętasz założenia Ojca Założyciela

:shock: :mrgreen:
Ruslan napisał/a:
Mi to w sumie wisi, szkoda tylko, że kiedy chcę zaprosić kogoś nowego na plener i daję link do WMF, to grzecznie dziękują i proponują jednak wypady 'niezrzeszone'... ;)

to oznacza tylko tyle, że jesteś mało przekonywujący... :P

a ponadto - jeśli nie chcesz, żebym tam wklejał, bo zaburza to Twój światopogląd i poczucie estetyki, to tutaj wkleję ;)

kasiakaaz - Wto 30 Lis, 2010

garreth napisał/a:
a ponadto - jeśli nie chcesz, żebym tam wklejał, bo zaburza to Twój światopogląd i poczucie estetyki, to tutaj wkleję ;)

Dawaj garreth! :wink:

garreth - Sro 01 Gru, 2010

Kasiu, jak wywołam ;)
szkoda mi zwijać film przy 10 numerze klatki :P

oranżewski - Nie 13 Lut, 2011

wrzucajcie fotki z Izabelina ;)
Wujek_Pstrykacz - Sro 16 Lis, 2011

No i mamy w najbliższą sobote i niedzielę nową edycje festiwalu "Wizje Natury". Serdecznie zapraszam chętnych do obejrzenia świetnych zdjęć. :smile:
Sobota i niedziela tj. 19-20.11. 2011r w Izabelinie w dyrekcji Kampinoskiego Parku Narodowego na ulicy Tetmajera.

oranżewski - Pią 18 Lis, 2011

co konkretnie polecasz?
Wujek_Pstrykacz - Nie 20 Lis, 2011

No i po festiwalu, było całkiem nieźle, pokazy fajne, spora frekwencja, kto nie był, a miał blisko to niech żałuje. :smile: