|
forum.optyczne.pl
|
 |
Ciekawe zdjęcia, galerie, konkursy - Festiwal fotografii przyrodniczej "Wizje Natury"
Wujek_Pstrykacz - Czw 25 Lis, 2010 Temat postu: Festiwal fotografii przyrodniczej "Wizje Natury" Serdecznie zapraszam jako współorganizator na największy festiwal fotografii przyrodniczej.
http://www.zpfp.pl/wizje,2010.htm
W tym roku będziemy gościć najznakomitszych polskich fotografów, a także fotografa z Niemiec który należy do światowej ekstraklasy fotografów przyrody.
Impreza odbędzie się w dniach 27-28 listopada w auli dyrekcji Kampinoskiego Parku Narodowego.
Wstęp oczywiście darmowy.
Na miejscu oprócz pokazów będzie można zakupić albumy, a także potestować obiektywy na stoisku Sigmy.
Zapraszam wszystkich którym miła jest fotografia przyrody.
oranżewski - Czw 25 Lis, 2010
no ja w sobotę raczej nie, ale na niedzielę szykuję się już od paru tygodni
p.s. przy okazji zapraszam na wystawę na pięterko - są moje zdjęcia
Usjwo - Pią 26 Lis, 2010
Wujek_Pstrykaczi napisał/a: | W tym roku będziemy gościć najznakomitszych polskich fotografów |
oranżewski napisał/a: |
p.s. przy okazji zapraszam na wystawę na pięterko - są moje zdjęcia |
Tommy, no to gratki!
oranżewski - Pią 26 Lis, 2010
nie, to nie ten poziom, festiwal jest na parterze
Monastor - Sob 27 Lis, 2010
Ech, a ja od paru lat się wybieram, ale termin festiwalu skutecznie mi to uniemożliwia.
fatman - Sob 27 Lis, 2010
Wujek_Pstrykacz... z całym szacunkiem ale gdybys zamiescił tę wiadomosć tak z tydzień wczesniej to chętni z poza Warszawy też mogliby zaplanować odwiedzenie takiwj wystawy/festiwalu.
Jeżeli piszesz o tym w czwartek o 20:42... deko późno, nie sądzisz?
oranżewski - Nie 28 Lis, 2010
no niestety, jednak nie będę.
[ Dodano: Nie 28 Lis, 2010 19:38 ]
Fotografem roku 2010 został Michał Budzyński za zdjęcie: http://www.michalbudzynsk...?i=snow&lang=PL
to tyle co wiem
Wujku_Pstrykaczu, prosimy o relację!
garreth - Nie 28 Lis, 2010
byłem (w sumie tylko 3h) - zobaczyłem - warto było
przy schodach mignął mi Wujek_Pstrykacz, ale chyba mnie nie zauważył ze względu na mój lichy wzrost
8 pstryków zrobiłem, jak wywołam, to wkleję do WMF
Wujek_Pstrykacz, dzięki za info o festiwalu
Wujek_Pstrykacz - Nie 28 Lis, 2010
garreth, trzeba mi było w pysk na opamiętanie, no strasznie żałuje że mnie nie zaczepiłeś. Ja mogłem być trochę zalatany jako organizator.
skasowany - Pon 29 Lis, 2010
garreth napisał/a: | ze względu na mój lichy wzrost |
Chciałeś chyba napisać wygląd...
garreth napisał/a: | wkleję do WMF |
Pamiętasz co znaczy skrót WMF z naciskiem na W? Nie pytam już czy pamiętasz założenia Ojca Założyciela, niestety już nieaktywnego...
komor - Pon 29 Lis, 2010
Ruslan, a warszawiak na występach gościnnych to już po W się nie kwalifikuje? Liczy się człowiek, nie miejsce.
skasowany - Pon 29 Lis, 2010
komor, liczą się ludzie, nie człowiek Miejsce już pal licho, racja, ale 'Wspólnymi' tego raczej nie nazwiesz
Mi to w sumie wisi, szkoda tylko, że kiedy chcę zaprosić kogoś nowego na plener i daję link do WMF, to grzecznie dziękują i proponują jednak wypady 'niezrzeszone'...
garreth - Pon 29 Lis, 2010
Wujek_Pstrykacz, widziałem, że byłeś zagoniony, dłużej niż 30sec w jednym miejscu nie ustałeś
spoko, za rok też coś chyba organizujecie
Ruslan napisał/a: | Pamiętasz co znaczy skrót WMF z naciskiem na W? |
Wiejska Montażownia Fiata ?
Ruslan napisał/a: | Nie pytam już czy pamiętasz założenia Ojca Założyciela |
Ruslan napisał/a: | Mi to w sumie wisi, szkoda tylko, że kiedy chcę zaprosić kogoś nowego na plener i daję link do WMF, to grzecznie dziękują i proponują jednak wypady 'niezrzeszone'... |
to oznacza tylko tyle, że jesteś mało przekonywujący...
a ponadto - jeśli nie chcesz, żebym tam wklejał, bo zaburza to Twój światopogląd i poczucie estetyki, to tutaj wkleję
kasiakaaz - Wto 30 Lis, 2010
garreth napisał/a: | a ponadto - jeśli nie chcesz, żebym tam wklejał, bo zaburza to Twój światopogląd i poczucie estetyki, to tutaj wkleję |
Dawaj garreth!
garreth - Sro 01 Gru, 2010
Kasiu, jak wywołam
szkoda mi zwijać film przy 10 numerze klatki
oranżewski - Nie 13 Lut, 2011
wrzucajcie fotki z Izabelina
Wujek_Pstrykacz - Sro 16 Lis, 2011
No i mamy w najbliższą sobote i niedzielę nową edycje festiwalu "Wizje Natury". Serdecznie zapraszam chętnych do obejrzenia świetnych zdjęć.
Sobota i niedziela tj. 19-20.11. 2011r w Izabelinie w dyrekcji Kampinoskiego Parku Narodowego na ulicy Tetmajera.
oranżewski - Pią 18 Lis, 2011
co konkretnie polecasz?
Wujek_Pstrykacz - Nie 20 Lis, 2011
No i po festiwalu, było całkiem nieźle, pokazy fajne, spora frekwencja, kto nie był, a miał blisko to niech żałuje.
|
|