|   | 
								forum.optyczne.pl
  | 
								  | 

Ciekawe zdjęcia, galerie, konkursy - Festiwal fotografii przyrodniczej "Wizje Natury" 

Wujek_Pstrykacz - Czw 25 Lis, 2010 Temat postu: Festiwal fotografii przyrodniczej "Wizje Natury" Serdecznie zapraszam jako współorganizator na największy festiwal fotografii przyrodniczej. 

http://www.zpfp.pl/wizje,2010.htm

W tym roku będziemy gościć najznakomitszych polskich fotografów, a także fotografa z Niemiec który należy do  światowej ekstraklasy fotografów przyrody.

Impreza odbędzie się w dniach 27-28 listopada w auli dyrekcji Kampinoskiego Parku Narodowego.

Wstęp oczywiście darmowy.

Na miejscu oprócz pokazów będzie można zakupić albumy, a także potestować obiektywy na stoisku Sigmy.

Zapraszam wszystkich którym miła jest fotografia przyrody.
												 oranżewski - Czw 25 Lis, 2010
  no ja w sobotę raczej nie, ale na niedzielę szykuję się już od paru tygodni    

p.s. przy okazji zapraszam na wystawę na pięterko - są moje zdjęcia            
												 Usjwo - Pią 26 Lis, 2010

| Wujek_Pstrykaczi napisał/a: | 	 		  | W tym roku będziemy gościć najznakomitszych polskich fotografów  | 	  

| oranżewski napisał/a: | 	 		  

p.s. przy okazji zapraszam na wystawę na pięterko - są moje zdjęcia             | 	  

Tommy, no to gratki!    
												 oranżewski - Pią 26 Lis, 2010

nie, to nie ten poziom, festiwal jest na parterze    
												 Monastor - Sob 27 Lis, 2010
  Ech, a ja od paru lat się wybieram, ale termin festiwalu skutecznie mi to uniemożliwia.
												 fatman - Sob 27 Lis, 2010
  Wujek_Pstrykacz... z całym szacunkiem ale gdybys zamiescił tę wiadomosć tak z tydzień wczesniej to chętni z poza Warszawy też mogliby zaplanować odwiedzenie takiwj wystawy/festiwalu.

Jeżeli piszesz o tym w czwartek o 20:42... deko późno, nie sądzisz?
												 oranżewski - Nie 28 Lis, 2010
  no niestety, jednak nie będę.     

[ Dodano: Nie 28 Lis, 2010 19:38 ]

Fotografem roku 2010 został Michał Budzyński za zdjęcie: http://www.michalbudzynsk...?i=snow&lang=PL

to tyle co wiem    

Wujku_Pstrykaczu, prosimy o relację!    
												 garreth - Nie 28 Lis, 2010
  byłem (w sumie tylko 3h) - zobaczyłem - warto było   

przy schodach mignął mi Wujek_Pstrykacz, ale chyba mnie nie zauważył ze względu na mój lichy wzrost      

8 pstryków zrobiłem, jak wywołam, to wkleję do WMF   

Wujek_Pstrykacz, dzięki za info o festiwalu   
												 Wujek_Pstrykacz - Nie 28 Lis, 2010
  garreth, trzeba mi było w pysk na opamiętanie, no strasznie żałuje że mnie nie zaczepiłeś. Ja mogłem być trochę zalatany jako organizator.   
												 skasowany - Pon 29 Lis, 2010

| garreth napisał/a: | 	 		   ze względu na mój lichy wzrost        | 	  

Chciałeś chyba napisać wygląd...   

| garreth napisał/a: | 	 		   wkleję do WMF     | 	  

Pamiętasz co znaczy skrót WMF z naciskiem na W? Nie pytam już czy pamiętasz założenia Ojca Założyciela, niestety już nieaktywnego...
												 komor - Pon 29 Lis, 2010
  Ruslan, a warszawiak na występach gościnnych to już po W się nie kwalifikuje? Liczy się człowiek, nie miejsce.   
												 skasowany - Pon 29 Lis, 2010
  komor, liczą się ludzie, nie człowiek       Miejsce już pal licho, racja, ale 'Wspólnymi' tego raczej nie nazwiesz   

Mi to w sumie wisi, szkoda tylko, że kiedy chcę zaprosić kogoś nowego na plener i daję link do WMF, to grzecznie dziękują i proponują jednak wypady 'niezrzeszone'...   
												 garreth - Pon 29 Lis, 2010
  Wujek_Pstrykacz, widziałem, że byłeś zagoniony, dłużej niż 30sec w jednym miejscu nie ustałeś   

spoko, za rok też coś chyba organizujecie      

| Ruslan napisał/a: | 	 		  | Pamiętasz co znaczy skrót WMF z naciskiem na W? | 	  

Wiejska Montażownia Fiata ?   

| Ruslan napisał/a: | 	 		  | Nie pytam już czy pamiętasz założenia Ojca Założyciela | 	  

| Ruslan napisał/a: | 	 		  Mi to w sumie wisi, szkoda tylko, że kiedy chcę zaprosić kogoś nowego na plener i daję link do WMF, to grzecznie dziękują i proponują jednak wypady 'niezrzeszone'...    | 	  

to oznacza tylko tyle, że jesteś mało przekonywujący...   

a ponadto - jeśli nie chcesz, żebym tam wklejał, bo zaburza to Twój światopogląd i poczucie estetyki, to tutaj wkleję   
												 kasiakaaz - Wto 30 Lis, 2010

| garreth napisał/a: | 	 		  a ponadto - jeśli nie chcesz, żebym tam wklejał, bo zaburza to Twój światopogląd i poczucie estetyki, to tutaj wkleję    | 	  

Dawaj garreth!   
												 garreth - Sro 01 Gru, 2010
  Kasiu, jak wywołam   

szkoda mi zwijać film przy 10 numerze klatki   
												 oranżewski - Nie 13 Lut, 2011
  wrzucajcie fotki z Izabelina   
												 Wujek_Pstrykacz - Sro 16 Lis, 2011
  No i mamy w najbliższą sobote i niedzielę nową edycje festiwalu "Wizje Natury". Serdecznie zapraszam chętnych do obejrzenia świetnych zdjęć.    

Sobota i niedziela tj. 19-20.11. 2011r w Izabelinie w dyrekcji Kampinoskiego Parku Narodowego na ulicy Tetmajera.
												 oranżewski - Pią 18 Lis, 2011
  co konkretnie polecasz?
												 Wujek_Pstrykacz - Nie 20 Lis, 2011
  No i po festiwalu, było całkiem nieźle, pokazy fajne, spora frekwencja, kto nie był, a miał blisko to niech żałuje.   

| 

|