|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - Sklep BEIKS
MM - Czw 02 Gru, 2010 Temat postu: Sklep BEIKS Ostatnio na portalu pokazała się reklama firmy Canon promująca czołowe korpusy tej marki. Po kliknięciu na nią jesteśmy przenoszeni do kilku sklepów współpracujących z Canonem. Odnośnik który mnie przeniósł na stronę sklepu BEIKS z produktem znanym jako Canon 1D Mk IV rozwalił mnie, położył ze śmiechu na dywanie i wycisnął łzy z oczu. Poniżej zrzut ekranowy i link.
http://www.beiks.pl/katalog/wpis/517/pl
Chciałbym mieć ten egzemplarz 1D
Ktosik - Czw 02 Gru, 2010
hahahaha ale czad
goltar - Czw 02 Gru, 2010
Warto zamówić i potem reklamować że produkt niezgodny z ofertą na stronie
Ktosik - Czw 02 Gru, 2010
tego nie wiadomo ;P
B o g d a n - Czw 02 Gru, 2010
Najbardziej mi się podobają przyciski [SE.X] [MONEY] i [PIZZA]
Baku - Pią 03 Gru, 2010
Chyba jeszcze nie mają na stanie tego sprzętu
A jak dojdzie pierwsza dostawa to może być zonk, no bo jak tu zadzwonić do pana Spoka ze zwykłego "set'a"?
Arek - Pią 03 Gru, 2010
Ale jaja... Może im z 1 kwietnia zostało
goltar - Pią 03 Gru, 2010
o, już zdjęte...
RobertO - Pią 03 Gru, 2010
MM, a od kiedy ty w reklamy klikasz
MM - Sob 04 Gru, 2010
RobertO napisał/a: | MM, a od kiedy ty w reklamy klikasz |
Jakiś czas temu miałem okazję porozmawiać z nowymi panami od marketingu Canona i powiedziałem im co o ich pracy myślę. Powiedziałem też co i gdzie ja bym zamieścił. No i jak zobaczyłem coś w miejscu które sam im sugerowałem to nie mogłem się powstrzymać by nie ocenić tego co wymyślili. Wchodzę a tutaj takie jaja
Zeby było śmieszniej to te sklepy chyba nawet nie wiedziały, że będą tak pokazywane. Co do jednego, wiadomego którego , to jestem tego pewien, bo o tej reklamie dowiedzieli się od mojej skromnej osoby
RobertO - Sob 04 Gru, 2010
MM, to cos czuje ze niedlugo bede ci musial zaczac prowizje odpalac
MM - Sob 04 Gru, 2010
RobertO napisał/a: | MM, to cos czuje ze niedlugo bede ci musial zaczac prowizje odpalac |
Ja z innej epoki chyba jestem bo naprawdę nie robię wszystkiego dla kasy
Jak masz dobre serce to zanieś chłopakom na "swój" komisariat ryzę papieru i garść długopisów to będziemy kwita
|
|