forum.optyczne.pl

Wolne tematy - Sklep BEIKS

MM - Czw 02 Gru, 2010
Temat postu: Sklep BEIKS
Ostatnio na portalu pokazała się reklama firmy Canon promująca czołowe korpusy tej marki. Po kliknięciu na nią jesteśmy przenoszeni do kilku sklepów współpracujących z Canonem. Odnośnik który mnie przeniósł na stronę sklepu BEIKS z produktem znanym jako Canon 1D Mk IV rozwalił mnie, położył ze śmiechu na dywanie i wycisnął łzy z oczu. Poniżej zrzut ekranowy i link.

http://www.beiks.pl/katalog/wpis/517/pl

Chciałbym mieć ten egzemplarz 1D :lol:

Ktosik - Czw 02 Gru, 2010

hahahaha ale czad :D
goltar - Czw 02 Gru, 2010

Warto zamówić i potem reklamować że produkt niezgodny z ofertą na stronie :mrgreen:
Ktosik - Czw 02 Gru, 2010

tego nie wiadomo ;P
B o g d a n - Czw 02 Gru, 2010

:lol: Najbardziej mi się podobają przyciski [SE.X] [MONEY] i [PIZZA] :mrgreen: :mrgreen:
Baku - Pią 03 Gru, 2010

Chyba jeszcze nie mają na stanie tego sprzętu :mrgreen:
A jak dojdzie pierwsza dostawa to może być zonk, no bo jak tu zadzwonić do pana Spoka ze zwykłego "set'a"?

Arek - Pią 03 Gru, 2010

Ale jaja... Może im z 1 kwietnia zostało :)
goltar - Pią 03 Gru, 2010

o, już zdjęte...
RobertO - Pią 03 Gru, 2010

MM, a od kiedy ty w reklamy klikasz ;-)
MM - Sob 04 Gru, 2010

RobertO napisał/a:
MM, a od kiedy ty w reklamy klikasz ;-)

Jakiś czas temu miałem okazję porozmawiać z nowymi panami od marketingu Canona i powiedziałem im co o ich pracy myślę. Powiedziałem też co i gdzie ja bym zamieścił. No i jak zobaczyłem coś w miejscu które sam im sugerowałem to nie mogłem się powstrzymać by nie ocenić tego co wymyślili. Wchodzę a tutaj takie jaja :lol:
Zeby było śmieszniej to te sklepy chyba nawet nie wiedziały, że będą tak pokazywane. Co do jednego, wiadomego którego :wink: , to jestem tego pewien, bo o tej reklamie dowiedzieli się od mojej skromnej osoby :cool:

RobertO - Sob 04 Gru, 2010

MM, to cos czuje ze niedlugo bede ci musial zaczac prowizje odpalac ;-)
MM - Sob 04 Gru, 2010

RobertO napisał/a:
MM, to cos czuje ze niedlugo bede ci musial zaczac prowizje odpalac ;-)

Ja z innej epoki chyba jestem bo naprawdę nie robię wszystkiego dla kasy :wink:
Jak masz dobre serce to zanieś chłopakom na "swój" komisariat ryzę papieru i garść długopisów to będziemy kwita :razz: :mrgreen: