|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - Przesyłka z Francji
bbeeaa - Nie 05 Gru, 2010 Temat postu: Przesyłka z Francji Mam zamiar kupić zestaw nikonowski od Raideur-a, który obecnie przebywa za granicą. I tu mam dylemat. Zastanawiam się czy czekać aż Raideu wróci i odebrać na miejscu, czy też można liczyć na bezpieczną przesyłkę z Francji.
Rozsądek podpowiada mi by poczekać, ale fajnie by było mieć go wcześniej niż po świętach ; )
(Choć z drugiej strony, pojęcia nie mam, ile idzie taka przesyłka)
Przepraszam, ale zajrzę tu dopiero jutro, więc z góry dziękuję za ewentualne odpowiedzi.
cybertoman - Pon 06 Gru, 2010
tutaj mozesz sobie wyliczyc cene i czas z UPS'em.
bbeeaa - Pon 06 Gru, 2010
cybertoman, dziękuję.
jaad75 - Wto 07 Gru, 2010
bbeeaa napisał/a: | Mam zamiar kupić zestaw nikonowski od Raideur-a | Widać, że koleś serio mało zrozumiał z wątku o kolorach...
Baku - Wto 07 Gru, 2010
jaad75, założę się że zazdrościsz mu po cichu tego, że kupi sobie Canona i będzie się cieszył pięknymi naturalnymi kolorami w JPG bez konieczności ślęczenia całymi nocami nad wzorcami kolorystycznymi, profilując swoją cyfrową ciemnię.
jaad75 - Wto 07 Gru, 2010
Rozszyfrowałeś mnie - ja w ogóle zazdroszczę użytkownikom Canona, że mają takie wspaniałe aparaty i obiektywy, robiące doskonałe jotpegi, które można eksportować prosto z karty do galerii na Optyczne.pl...
|
|