|
forum.optyczne.pl
|
 |
Serwis sprzętu i usterki - problem z eos 5 d mark II?
monik@ - Czw 09 Gru, 2010 Temat postu: problem z eos 5 d mark II? Witam,
od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką eosa 5 d mark II z obiektywem Canon 24-70 f/2.8. Moje pytanko jest takie: czy ten aparacik tak głośno pracuje? czy tylko ja trafiłam na taki wyjątek? byłam kiedyś na kursie fotografii ślubnej i byłam zachwycona tym aparatem. wydawało mi się wtedy, że taki jest cichy przy robieniu zdjęć. Może dlatego, że na kursie było w miarę głośno. Dlatego proszę o pomoc. Przy robieniu zdjęcia słychać głośny stukot. Zastanawiam się, czy robiąc zdjęcia na ślubie ksiądz mnie z kościoła nie wygoni bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam
dr11 - Czw 09 Gru, 2010
monik@ napisał/a: | czy ten aparacik tak głośno pracuje? | Tak. http://www.youtube.com/watch?v=dixZ0HxTD8Q
monik@ napisał/a: | Zastanawiam się, czy robiąc zdjęcia na ślubie ksiądz mnie z kościoła nie wygoni | Nie. Bardziej bym się obawiał, że może wygonić jak dostanie parę razy lampą w oczy
Jest tryb cichych zdjęć ale w reporterce ślubnej słabo się sprawdza i pewnie nie chcesz o tym słyszeć
MC - Czw 09 Gru, 2010
Dokładnie.
Tam jest jednak spore lustro i ma co kłapać.
A tak jak napisał kolega - większy problem stanowi walenie lampą po oczach...
monik@ - Czw 09 Gru, 2010
heh dzięki za odpowiedź i za filmik. dokładnie mam tak samo czyli nie mam się o co martwić a księdzu postaram się nie walić po oczach
|
|