|
forum.optyczne.pl
|
 |
Pomagamy w wyborze cyfrowego aparatu kompaktowego - Który ? SONY hx5v Lumix tz10 Samsung WB2000 czy Ixus 1000hs
kubala69 - Czw 16 Gru, 2010 Temat postu: Który ? SONY hx5v Lumix tz10 Samsung WB2000 czy Ixus 1000hs Panowie i Pani... jestem nowy... do tej pory używałem sony W100 i byłem z niego jak na owe czasy b.zadowolony do póki się nie zepsuł..potem był Cannon SX120IS i był za wolny.. miedzy zdjęciami potrzebował dużo czasu... teraz po głowie mi chodzi nowy jaki¶ kompakt.. potrzebuje telefon mały i szybki... ..żeby robił stosunkowo ładne zdjęcia jak na kompakt.
po głowie chodz± mi takie aparaty.. cena nie gra roli...bo wszystkie s± w okolicach 1000zl... W sony podoba mi się gps... bo sporo jeżdżę po Polsce i wszystkie zdjęcia zamieszczam na pisasie.(ale nie jest to żaden warunek). możecie mi doradzić co wybrac ?? na filmach tez w sumie mi zależy... może jeszcze jakie¶ inne aparaciki możecie polecić ..Dzięki za POMOC...
SONY hx5v
Lumix tz10
Samsung WB2000
Ixus 1000hs
Pozdrawiam Kubala
Dominika - Czw 16 Gru, 2010
Maly i szybki moze sony TX9
Ilona - Czw 16 Gru, 2010
kubala69 napisał/a: | Lumix tz10 |
Także posiada GPS
ci.nek - Pon 20 Gru, 2010
Sam niedawno poszukiwałem aparatu i zdecydowałem się na SONY hx5v, polecam za tak± kasę warto.
|
|