|
forum.optyczne.pl
|
 |
Sklepy i promocje - Gdzie kupić Portrait Professional 9
jasiekcom - Pią 07 Sty, 2011 Temat postu: Gdzie kupić Portrait Professional 9 Czy wie ktoś może wie gdzie w Polsce można kupić Portrait Professional 9, program znalazłem w dwóch sklepach internetowych ale jeden nie ma tego programu na chwilę obecna w aktualnej ofercie a drugi nie kwapi się z odpowiedzią jaka maja wersję czy standart czy studio czy studio 64
hijax_pl - Pią 07 Sty, 2011
jasiekcom, przez neta nie da rady? Rozumiem ze fakturę potrzebujesz?
jasiekcom - Pią 07 Sty, 2011
no przez neta chce ale tak jak pisałem albo nie maja albo nie odpisują te sklepy które namierzyłem FV by się przydała ale jeśli nie będzie innej opcji to jakoś bez faktury też dam radę
Przez paypala można ze strony firmowej http://www.portraitprofessional.com/buy/ Aktualnie widzę jakaś zniżka jest
no wie byłem na tej stronce ale myślałem, że uda się go gdzieś dorwać w Polsce, swoją drogą to fajny program i szkoda że nie ma jakiegoś krajowego przedstawiciela
jasiekcom, ja tam kupowałem ze stronki
hehehe czyli też Ci się podoba
I ten i Imagenomic Portraiture
W sumie szkoda, że nie ma połączonej funkcjonalności w jednym
ja miałem Portrait Professional w starszej wersji ktoś mi przywiózł z UK ale na nowym kompie go nie instalowałem a jak się okazało ze chce go zainstalować to płytka jest delikatnie ujmując zrąbana i nici z tego. hijax_pl, a Ty która masz wersję ?????
najnowsza... 9.cośtam
coś tam coś tam .... czyli Standard,Studio czy Studio 64
Stadard. Zastanawiałem się nad wersją Studio dla TIFFów 16bit, ale jakoś nie miałem większej potrzeby do tej pory
po przeanalizowaniu specyfikacji poszczególnych wersji tez zakupię Standard do moich potrzeb mi wystarczy a cena na dzień dzisiejszy naprawdę interesujący
|
|