forum.optyczne.pl

Sklepy i promocje - Gdzie kupić Portrait Professional 9

jasiekcom - Pią 07 Sty, 2011
Temat postu: Gdzie kupić Portrait Professional 9
Czy wie ktoś może wie gdzie w Polsce można kupić Portrait Professional 9, program znalazłem w dwóch sklepach internetowych ale jeden nie ma tego programu na chwilę obecna w aktualnej ofercie a drugi nie kwapi się z odpowiedzią jaka maja wersję czy standart czy studio czy studio 64 :wink:
hijax_pl - Pią 07 Sty, 2011

jasiekcom, przez neta nie da rady? Rozumiem ze fakturę potrzebujesz?

no przez neta chce :wink: ale tak jak pisałem albo nie maja albo nie odpisują te sklepy które namierzyłem :cry: FV by się przydała ale jeśli nie będzie innej opcji to jakoś bez faktury też dam radę :wink:

Przez paypala można ze strony firmowej http://www.portraitprofessional.com/buy/ Aktualnie widzę jakaś zniżka jest ;)

no wie byłem na tej stronce ale myślałem, że uda się go gdzieś dorwać w Polsce, swoją drogą to fajny program i szkoda że nie ma jakiegoś krajowego przedstawiciela :cry:

jasiekcom, ja tam kupowałem ze stronki ;)

hehehe czyli też Ci się podoba :wink:

I ten i Imagenomic Portraiture :)

W sumie szkoda, że nie ma połączonej funkcjonalności w jednym :(

ja miałem Portrait Professional w starszej wersji ktoś mi przywiózł z UK ale na nowym kompie go nie instalowałem a jak się okazało ze chce go zainstalować to płytka jest delikatnie ujmując zrąbana i nici z tego. hijax_pl, a Ty która masz wersję ?????

najnowsza... 9.cośtam

coś tam coś tam .... :mrgreen: czyli Standard,Studio czy Studio 64 :?:

Stadard. Zastanawiałem się nad wersją Studio dla TIFFów 16bit, ale jakoś nie miałem większej potrzeby do tej pory ;)

po przeanalizowaniu specyfikacji poszczególnych wersji tez zakupię Standard do moich potrzeb mi wystarczy a cena na dzień dzisiejszy naprawdę interesujący :wink: