|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - Co sądzicie o forum fujiklub.pl i adajko, moderatorze?
mrawi - Sro 12 Sty, 2011 Temat postu: Co sądzicie o forum fujiklub.pl i adajko, moderatorze? Od jakiegoś czasu śledzę tamto forum i za każdym razem, gdy ktoś coś negatywnego napisze o HS10 to od razu ma doczynienia z adajko i jego kolesiami. Też spotkaliście się z taką reakcją? Przecież aparat nie należy do udanych modeli, wręcz przeciwnie, a tam jak tylko ktoś coś napisze złego o HS10 to, albo posty są usuwane, albo zostaje się nazwany głupkiem.
Przykład
adajko "Kolego mrawi dość już do znudzenia powtarzanych głupot na Forum, kolejne tego typu wylądują w koszu Twój udział w dyskusjach ujawnia się wyłącznie przy okazji tematów z HS10 - zastanów sie, czy to na pewno forum dla Ciebie - Mod adajko."
mrawi: Mój wpis jest odpowiedzią na wpis leMonka. Zadaj sobie trudu i to sprawdź. Wiem, że HS10 sie slabo sprzedaje. Sam kolege z pracy nie dawno uchronilem od najwiekszego bledu w tym rozpoczynajacym sie roku, hehe.
Prośba o linka na potwierdzenie słów to teraz nazywa się głupotą...muszę to zapamiętać.
adajko: [...zadałem sobie - dlatego post leży w Koszu]
Usjwo - Sro 12 Sty, 2011
Przeciez nie ma przymusu czytania jakiegokolwiek forum (oprocz optycznych :razz): , baa mozna nawet zyc bez internetu . Wiecej luzu.
MM - Sro 12 Sty, 2011
Właśnie się dowiedziałem, że jest takie forum. RANY... jakie forum tacy modzi. Masz problem kolego? Daj sobie z nimi spokój i zostań z nami.
mrawi - Sro 12 Sty, 2011
Ja z wami cały czas jestem , ale tam też bywam bo mam fujika s9600. No nic, jak go sprzedam to juz pewnie dam sobie z tym spokoj. Narazie sie dowiedzialem, ze lepiej sie nie sugerowac tym co wypisuja niektorzy znawcy na fujiklub.pl.
baracuda - Sro 12 Sty, 2011
Krótko napiszę , te forum jest najlepsze , na innych jestem od 2006r,
i tylko tyle , starczy , szkoda klawiatury
i jakby co to linki do testów zawsze prowadzą na www.optyczne.pl ,
więc zamiast klikać w odnośniki zarejestrowałem się i już , a ludki , no
już to chyba pisałem , O.K.
A zresztą , co mnie obchodzą obce landy
jaad75 - Sro 12 Sty, 2011
baracuda napisał/a: | na innych jestem od 2006r | Pod tym samym nickem?...
baracuda - Sro 12 Sty, 2011
jaad75 napisał/a: | Pod tym samym nickem?... |
nie , nie nabroiłem żeby zmieniać nick ,
ale nie przywiązuję się do nicków
muzyk - Czw 13 Sty, 2011
mrawi napisał/a: | No nic, jak go sprzedam to juz pewnie dam sobie z tym spokoj. |
To ze względu na tamte "be-forum" sprzedaj go
PiotrOs - Czw 13 Sty, 2011
mrawi obiektywnie to wyglada tak:
1. Wszystko co wazne i ciekawe, znajdziesz na Optycznych.
2. Jesli czegos nie mozesz znalezc, to znaczy, ze nie jest wazne ani ciekawe.
Arek - Czw 13 Sty, 2011
PiotrOs, pisałem już gdzieś, że dobrze piszesz?
PiotrOs - Czw 13 Sty, 2011
Arek, nie pisales, ale pan mowi, pan mowi
muzyk - Sob 15 Sty, 2011
PiotrOs napisał/a: | 2. Jesli czegos nie mozesz znalezc |
To patrz pkt. 1.
lancer - Sob 15 Sty, 2011
Znam adajka z cyberfoto. Jego zdjęcia średnio mi się podobają ale jeśli chodzi o wiedzę techniczna i forumowe gaworzenie to stary wyjadacz. Już kilka lat temu widziałem, że dużo pisał o fuji. Może ma jakąś współpracę z nimi. Nieczysty pr jednak nigdy nie wychodzi na dobre ani producentowi ani tym którzy go uprawiają... Nie mówiąc już o tym że odstrasza ludzi i zmniejsza liczbę wświetlen swojej strony
jaad75 - Sob 15 Sty, 2011
lancer napisał/a: | jeśli chodzi o wiedzę techniczna i forumowe gaworzenie to stary wyjadacz. | To drugie na pewno...
mrawi - Sob 15 Sty, 2011
Spróbujcie mu napisać, że się wam zdjęcia z HS10 nie podobają to gotów poderżnąć gardło. Może HSy się nie sprzedają tak jak powinny, a adajka zadaniem jest to zmienić. Dziwne, że o innych modelach znacznie mniej się tam pisze. A przecież HS10 to "niewypał".
mavierk - Sob 15 Sty, 2011
jaad75 napisał/a: | lancer napisał/a: | jeśli chodzi o wiedzę techniczna i forumowe gaworzenie to stary wyjadacz. | To drugie na pewno... | Pocieszę Cię, że my także spamujemy sporo, zarówno kiedyś na cyberfoto, jak teraz tu, więc my też to drugie na pewno
lancer - Sob 15 Sty, 2011
mavierk napisał/a: | więc my też to drugie na pewno |
do niego brakuje Wam jeszcze kilkanaście tys postów więc nie świruj
|
|