forum.optyczne.pl

Sklepy i promocje - Sklep torian.pl

Arius74 - Czw 13 Sty, 2011
Temat postu: Sklep torian.pl
Witam mam pytanie czy ktoś korzystał z usług tego sklepu (jakieś opinie, wrażenia).
http://torian.pl/

ppasko - Sro 26 Sty, 2011

Korzystałem, kupiłem 50D parę miesięcy temu. Mieli wtedy chyba najlepszą cenę 2699 zł.
Wszystko bardzo szybko i bezproblemowo, co chwilę dostawałem dokładne info na skrzynke co właśnie się dzieje z moim zamówieniem.
Kupuje bardzo dużo w sieci ale tu było najbardziej profesjonalnie jak dotychczas.
Polecam !!!

kozidron - Sro 26 Sty, 2011

ppasko napisał/a:
Kupuje bardzo dużo w sieci ale tu było najbardziej profesjonalnie jak dotychczas.
Polecam !!!

oczywiście post godny zaufania :smile:

zalogował się: prawdopodobnie w dobrej wierze :razz: :wink:

MC - Sro 26 Sty, 2011

No i jak tu wątpić w słuszność tezy Szanownej Pani Nikitaa o tym, że młodzi stażem uczestnicy forum są gorzej traktowani :zalamany:
kozidron - Sro 26 Sty, 2011

MC napisał/a:
No i jak tu wątpić w słuszność tezy Szanownej Pani Nikitaa o tym, że młodzi stażem uczestnicy forum są gorzej traktowani :zalamany:

MC ale to w innym kontekście :wink: , no trochę głupio wyszło ....hehe ... dobra chylę czoła :wink:

ppasko - Pon 07 Lut, 2011

Tak, to będzie mój drugi post.
Nie przyszło Ci do głowy kolego że właśnie tylko po to się zarejestrowałem by napisać tego posta, kolega pytał o sklep a ja niedawno robiłem zakupy więc napisałem...
Nie jestem klepaczem durnych postów tylko po to by czuć się ważny z powodu ich ilości na koncie, zresztą o ile pamiętam wystarczy wejść na ceneo czy skąpca i tam są opinie o sklepie które w pełni pokrywają się z tym co tu napisałem.
Pewnie jestem pracownikiem który pisząc marnego posta na forum wywindował sprzedaż produktów w sklepie i dostanie prowizję. Sklep jest z śląska o ile pamiętam a ja spod rzeszowa, zresztą z czego tu się tłumaczyć.... ale robię to bo obsługa w tym sklepie naprawdę zrobiła na mnie wrażenie .... POZDRAWIAM sklep torian i jak będe jeszcze robił zakupy u nich to zapodam im linka do tego forum jak to niby ich strasznie reklamowałem może dostanę 5% upustu, hurrraaaa, sorki już będę poważny. Przepraszam. :mrgreen:

kozidron - Pon 07 Lut, 2011

ppasko, chyba cię poniosło, musisz być bardziej rzeczowy za te 5%.

ppasko napisał/a:
ale robię to bo obsługa w tym sklepie naprawdę zrobiła na mnie wrażenie ....

no to pysznie, cieszę się Twoim szczęściem.

komor - Pon 07 Lut, 2011

Dziękujemy za tę wymianę zdań. Proszę już tylko o opinie o sklepie, zgodnie z tematem.