|
forum.optyczne.pl
|
 |
Lornetki - NIKON SPRINT 4
arencio - Nie 16 Sty, 2011 Temat postu: NIKON SPRINT 4 Witam musze przyznac ze wieczorem calkiem dobrze przez nia widac praktycznie o godzinie 22ej popatrzylem w kilka miejsc dosc zaciemnionych bez lornetki a potem przez nia i musze powiedziec ze obraz byl tylko minimalnie ciemniejszy niz normalnie . Soczewki musza byc dobrej jakosci maja tylko 21mm ale naprawde warto ja polecic . Czy ktos roil podobne testy? POZDRAWIAM
Dawid1984 - Nie 16 Sty, 2011
Nie rozumiem po co założyłeś nowy temat,jeśli Ci odpowiada to nie rozumiem po co ten temat ,jeśli obraz Cie satysfakcjonuje to kupuj.
arencio - Sob 29 Sty, 2011
Witam jak własdciciele oceniaja te lornetke ?
Dawid1984 - Sob 29 Sty, 2011
arencio napisał/a: | Witam jak własdciciele oceniaja te lornetke ? | ?
Przecież pisałeś ze Ci odpowiada wiec.
arencio napisał/a: | musze przyznac ze wieczorem calkiem dobrze przez nia widac praktycznie o godzinie 22ej popatrzylem w kilka miejsc dosc zaciemnionych bez lornetki a potem przez nia i muszę powiedzieć ze obraz był tylko minimalnie ciemniejszy niż normalnie . |
Wierzyc mi się nie chce ,ostatnio bylem w terenie z moja Kowa w nocy i powiem szczerze średnio było a nawet powiedział bym źle a w tym nikonie masz tylko 21 mm,wiec reszty wyjaśniać nie muszę.Dziwne te Twoje posty chaotyczne i niezrozumiale (wieja reklama).
Abs - Sob 29 Sty, 2011
arencio napisał/a: | Witam jak własdciciele oceniaja te lornetke ? |
Miałem dziś w rękach wersję 10x21 - ostry obraz ale bardzo małe pole widzenia i dość ciemna. Nikony Ex 8x25 i 10x25 zrobiły na mnie lepsze wrażenie.
Santre - Nie 30 Sty, 2011
Rozmowa tzw. o niczym w zasadzie szkoda rozmawiać o sprzęcie który nie przedstawia nawet podstawowych cech sprzętu obserwacyjnego i tyle w temacie.
Pozdrawiam.
|
|