forum.optyczne.pl

Pomagamy w wyborze cyfrowego aparatu kompaktowego - Kompakt hybryda do 2000 zł

lancer - Nie 16 Sty, 2011
Temat postu: Kompakt hybryda do 2000 zł
Wiec kumpel poprosił mnie, żebym mu doradził jakąś hybrydę do 2000 zł i... Nie mam pojęcia co mu poradzić. Chciał kupić hs10 ale już zdążyłem mu odradzić. Chciałby coś w ten klimat z dużym zoomem, ogniskowaniem na ringu, makro, rawami itp...
Nie znam się na kompaktach. Polećcie coś - budżet można nawet trochę przekroczyć

[ Dodano: Pon 17 Sty, 2011 10:40 ]
czyli nie tylko ja się nie znam na kompaktach?

kozidron - Wto 18 Sty, 2011

lancer, tu nikt nie zagląda nawet modowie, wątek założyłeś nie w tym miejscu i nikomu to nie przeszkadza :wink: to miejsce już dawno zapomniane :razz: :wink:
Wujek_Pstrykacz - Wto 18 Sty, 2011

Czasami tu zaglądamy :razz:
P_M_ - Wto 18 Sty, 2011
Temat postu: Re: Kompakt hybryda do 2000 zł
lancer napisał/a:

[ Dodano: Pon 17 Sty, 2011 10:40 ]
... nie znam na kompaktach?

Najwyrazniej, skoro:
Cytat:
Wiec kumpel poprosił mnie, żebym mu doradził jakąś hybrydę do 2000 zł i... Nie mam pojęcia co mu poradzić. Chciał kupić hs10 ale już zdążyłem mu odradzić. Chciałby coś w ten klimat z dużym zoomem, ogniskowaniem na ringu, makro, rawami itp...
Nie znam się na kompaktach. Polećcie coś - budżet można nawet trochę przekroczyć

Przeciez ten aparat ma wszystko, czego kumpel chce. Do tego jest przyzwoity (fotki).
Ewentualnie s200exr. Zaden inny nie spelnia wymogow (znajdz inne kompakty z zoomem i ostrzeniem na pierscieniu, bo evile to nie do konca kompakty).
Zawsze mozesz zaczekac na hs20, ale te 16Mpix...