|
forum.optyczne.pl
|
 |
Edycja zdjęć cyfrowych i oprogramowanie - ProShow Gold - jak zapisywać ?
radaris - Wto 18 Sty, 2011 Temat postu: ProShow Gold - jak zapisywać ? Zainstalowałem ProShow Gold 4... i szukam opisu działania!
Do jego użytkowników:
-jak zapisujecie projekt (wiem, że create output ale co dalej, jakie parametry przy np nagrywaniu na płyte) ?
hijax_pl - Wto 18 Sty, 2011
radaris, nie masz instrukcji obsługi w pakiecie? Wersja pudełkowa ma grubą, 300 stronicową księgę...
radaris - Wto 18 Sty, 2011
tak wyszło, że nie mam instrukcji...
radaris napisał/a: | tak wyszło, że nie mam instrukcji... |
http://www.photodex.com/support/resources
hijax_pl - pasuje, żeby było po polsku
radaris, no na to to już nic nie poradzę...
lukemeng - Pią 04 Lut, 2011
radaris, a w czym masz problem?po przygotowaniu projektu masz CREATE OUTPUT i tam masz wszystko czego potrzebujesz. Jak chcesz na TV to wybierasz DVD. Parametry są zawsze domyślne. Wybierasz 4:3 albo 16:9. pamiętaj że zdjęcia nie mogą być w proporcjach 3:2 bo je będziesz miał porozciągane na wszystkie strony. To ostatnie menu jest bardzo intuicyjne, więc powinieneś sobie poradzić bez problemu. A w czym masz konkretnie problem? Jak i na czym chcesz zapisać i oglądać swój projekt?
Gigabajt - Pią 12 Paź, 2012
Witajcie,
Mam pytanie - niestety user guide tego nie wyjasnia.
Chcę zrobić prezentację zdjęciową w proshow gold 4 która bez zniekształceń będzie wyświetlana na TV 16:9 ale w wersji pionowej! --> czyli de facto 9:16
Całą prezentację ( zdjęcia) mam już poukładane jak trzeba (tj 9:16) ale mam problem w zapisaniu w formie DVD/czy .mpg --> niestety zniekształca całość.
Jakieś pomysły?
|
|