|
forum.optyczne.pl
|
 |
Cyfrowe kompakty - Który dobry kompakt do 1200????
kret - Pon 03 Wrz, 2007 Temat postu: Który dobry kompakt do 1200???? od jakiego czasu borykam sie z problemem zakupu aparatu kompaktowego.. intersuje mnie Panasonic Tz2 (6mpix) lub Tz3 (7mpix).. ale podobno panasoniki strasznie szumia.. czytalem na forach .. przegladalem i sciagalem zdjecia jakie robia i sa ladne czyste nie rozniace sie od innych kompaktow Canona Nikona i itp. Ale chcialbym posluchac opini ktorzy mieli ten aparat w reku robili nim zdjecia .. czy w slabych warunkach oswietleniowych jest slaby jak mowia [(stabilizacja nie dziala za dobrze w ciemnych pomieszczeniach, zdjecia sa poruszone itp.) opinia z forum].. powiedzcie cos o tych aparatach.. mi odpowiada ich wielkosc, zoom, szeroki kont.. inni producenci nie maja takich aparatow w tak malej obudowie takie gabaryty...
5kbFlashMemory - Pią 07 Wrz, 2007
Myślę że żaden kompakt nie sprosta złym warunkom oświetleniowym i będzie szumiał przy wysokich ISO.
Z fotek wynika,
http://www.fotopolis.pl/index.php?n=5420
że radzi sobie nieźle w dobrym świetle, max zoom nie zawsze sobie radzi co także pokazują przykładowe fotki...
kret - Pią 07 Wrz, 2007
dzieki serdeczne za opinie.. masz racje że żaden kompakt nie sprosta złym warunkom oświetleniowym i będzie szumiał przy wysokich ISO.. jesli ty mialbys wybierac to na jaki bys sie zdecydowal? mysle rowniez o canonie a710 is tylko ze z opini wynika ze lampa dlugo sie laduje co mnie troche martwi i zwodzi od decyzji.. kazdy aparat ma jakies swoje wady i zalety..
5kbFlashMemory - Pią 07 Wrz, 2007
Mój ojciec kupił do firmy Canon A570 IS i jest fajny. Oczywiście dobrze spisuje się przy małych ISO. Osobiście wybrałbym Canona, bo jednak mają większe doświadczenie, ale musisz sam zdecydować, żeby nie było na mnie
kret - Pią 07 Wrz, 2007
rozumiem.. dzieki.. do usł no i nie bedzie na ciebie:)
|
|