forum.optyczne.pl

Propozycje - Brak pola logowania na głównej stronie Forum

multics - Pią 18 Lut, 2011
Temat postu: Brak pola logowania na głównej stronie Forum
Witam,
Zauważyłem że z głównej strony forum zniknęło pole logowania. Czy można by było to pole przywrócić?

MM - Pią 18 Lut, 2011

Ja tam widzę logowanie...
fatman - Pią 18 Lut, 2011

Ja też NIE widzę logowania z rawej strony.
A było tak wygodnie... :sad:

MC - Pią 18 Lut, 2011

A nie jest wygodnie zaznaczyć automatyczne logowanie przy każdej wizycie?

MC, jak korzystasz z dwóch kompów to w momencie logowania na maszynie A wygasa Ci sesja na maszynie B.

MM, na tej stronie masz pole do logowania?

MC - Pią 18 Lut, 2011

Jednocześnie używam tylko jednego komputera i do czasu gdy go nie wyłącze to jestem zalogowany (co robię rano, po przyjściu do pracy, po zrobieniu herbatki).

MC, zgadza się, ale później przychodzisz do domu i znowu musisz się zalogować. A teraz wymaga to jednego kliku więcej ;P
MC - Pią 18 Lut, 2011

W sumie masz rację, ale jestem w stanie wytrzymać dwukrotne logowanie w ciągu dnia :razz:
Arek - Pią 18 Lut, 2011

Booty szalały i używały tego do prób włamywania się na konta użytkowników, co najczęściej kończyło się ich blokadą.

O i wszystko jasne. Arek, dzięki za info :)
MM - Pią 18 Lut, 2011

multics napisał/a:

MM, na tej stronie masz pole do logowania?

Mam w linijce na górze pomiędzy "Nie masz wiadomości" a "Galerie". Mam tam co prawda "wyloguj", ale jak wyloguję to pokazuje "zaloguj". Po wylogowaniu po lewej mam "rejestracja".

komor - Sob 19 Lut, 2011

MC napisał/a:
do czasu gdy go nie wyłącze to jestem zalogowany (co robię rano, po przyjściu do pracy, po zrobieniu herbatki).

Logujesz się na forum dopiero po zrobieniu herbatki?! :evil: To się kwalifikuje na warna!

;)

MM - Sob 19 Lut, 2011

A ja się spytam jakim prawem będąc w pracy i mając służbowy komputer ktoś łazi po jakichkolwiek forach zamiast zająć się właściwą robotą? :evil: :lol:
MC - Sob 19 Lut, 2011

komor, bo komputer stary i zanim się włączy to już herbatka gotowa :mrgreen:
lupo57 - Sob 19 Lut, 2011

MM napisał/a:
A ja się spytam jakim prawem będąc w pracy i mając służbowy komputer ktoś łazi po jakichkolwiek forach zamiast zająć się właściwą robotą? :evil: :lol:

zawsze ktoś może mieć własną firmę, swój laptop, i zajmuje się taka robotą jaka mu na daną chwilę odpowiada :razz: :mrgreen:

Usjwo - Nie 20 Lut, 2011

lupo57 napisał/a:
MM napisał/a:

zawsze ktoś może mieć własną firmę, swój laptop, i zajmuje się taka robotą jaka mu na daną chwilę odpowiada :razz: :mrgreen:

Baaa mozna miec pracodawce ktoremu nie przeszkadza ze w pracy uzywa się prywatnie internetu w czasie godzin pracy :grin:

fatman - Nie 20 Lut, 2011

Usjwo napisał/a:
Baaa mozna miec pracodawce ktoremu nie przeszkadza ze w pracy uzywa się prywatnie internetu w czasie godzin pracy :grin:

Baaa, można też samemu być pracodawcą i nawet herbatkę mieć doniesioną do odpalającego sie kompa przez hoże dziewczę :mrgreen: