|
forum.optyczne.pl
|
 |
Propozycje - Brak pola logowania na głównej stronie Forum
multics - Pią 18 Lut, 2011 Temat postu: Brak pola logowania na głównej stronie Forum Witam,
Zauważyłem że z głównej strony forum zniknęło pole logowania. Czy można by było to pole przywrócić?
MM - Pią 18 Lut, 2011
Ja tam widzę logowanie...
fatman - Pią 18 Lut, 2011
Ja też NIE widzę logowania z rawej strony.
A było tak wygodnie...
MC - Pią 18 Lut, 2011
A nie jest wygodnie zaznaczyć automatyczne logowanie przy każdej wizycie?
multics - Pią 18 Lut, 2011
MC, jak korzystasz z dwóch kompów to w momencie logowania na maszynie A wygasa Ci sesja na maszynie B.
MM, na tej stronie masz pole do logowania?
MC - Pią 18 Lut, 2011
Jednocześnie używam tylko jednego komputera i do czasu gdy go nie wyłącze to jestem zalogowany (co robię rano, po przyjściu do pracy, po zrobieniu herbatki).
MC, zgadza się, ale później przychodzisz do domu i znowu musisz się zalogować. A teraz wymaga to jednego kliku więcej ;P
MC - Pią 18 Lut, 2011
W sumie masz rację, ale jestem w stanie wytrzymać dwukrotne logowanie w ciągu dnia
Arek - Pią 18 Lut, 2011
Booty szalały i używały tego do prób włamywania się na konta użytkowników, co najczęściej kończyło się ich blokadą.
O i wszystko jasne. Arek, dzięki za info
MM - Pią 18 Lut, 2011
multics napisał/a: |
MM, na tej stronie masz pole do logowania? |
Mam w linijce na górze pomiędzy "Nie masz wiadomości" a "Galerie". Mam tam co prawda "wyloguj", ale jak wyloguję to pokazuje "zaloguj". Po wylogowaniu po lewej mam "rejestracja".
komor - Sob 19 Lut, 2011
MC napisał/a: | do czasu gdy go nie wyłącze to jestem zalogowany (co robię rano, po przyjściu do pracy, po zrobieniu herbatki). |
Logujesz się na forum dopiero po zrobieniu herbatki?! To się kwalifikuje na warna!
MM - Sob 19 Lut, 2011
A ja się spytam jakim prawem będąc w pracy i mając służbowy komputer ktoś łazi po jakichkolwiek forach zamiast zająć się właściwą robotą?
MC - Sob 19 Lut, 2011
komor, bo komputer stary i zanim się włączy to już herbatka gotowa
lupo57 - Sob 19 Lut, 2011
MM napisał/a: | A ja się spytam jakim prawem będąc w pracy i mając służbowy komputer ktoś łazi po jakichkolwiek forach zamiast zająć się właściwą robotą? |
zawsze ktoś może mieć własną firmę, swój laptop, i zajmuje się taka robotą jaka mu na daną chwilę odpowiada
Usjwo - Nie 20 Lut, 2011
lupo57 napisał/a: | MM napisał/a: | A ja się spytam jakim prawem będąc w pracy i mając służbowy komputer ktoś łazi po jakichkolwiek forach zamiast zająć się właściwą robotą? |
zawsze ktoś może mieć własną firmę, swój laptop, i zajmuje się taka robotą jaka mu na daną chwilę odpowiada |
Baaa mozna miec pracodawce ktoremu nie przeszkadza ze w pracy uzywa się prywatnie internetu w czasie godzin pracy
fatman - Nie 20 Lut, 2011
Usjwo napisał/a: | Baaa mozna miec pracodawce ktoremu nie przeszkadza ze w pracy uzywa się prywatnie internetu w czasie godzin pracy |
Baaa, można też samemu być pracodawcą i nawet herbatkę mieć doniesioną do odpalającego sie kompa przez hoże dziewczę
|
|