|
forum.optyczne.pl
|
 |
Pomagamy w wyborze cyfrowego aparatu kompaktowego - Pomoc w doborze aparatu
Hans06 - Nie 27 Lut, 2011 Temat postu: Pomoc w doborze aparatu Chciałbym kupić aparat do 250- 300 zł robiący dobre zdjęcia krajobrazów, ujęcia w ruchu, nagrywający filmy HD.
Najbardziej zależy mi na jakości tych zdjęć jeżdżę na enduro z kumplami i chciałbym fotografować skoki, szybkie przejazdy, zakręty, las. Jaki aparat byłby przyzwoity i dawał piękne zdjęcia?
[ Dodano: Nie 27 Lut, 2011 20:04 ]
Czy ten aparat zadowolił by mnie?
BenQ C1450 obecnie mam Olympusa c 770
h.s. - Sro 02 Mar, 2011
Obawiam się, że żaden kompakt nie spełnia takich wymagań. Zdjęcia w ruchu to tylko lustrzanka z szybkim AF
dr11 - Sro 02 Mar, 2011
Hans06, może jakiś Casio z serii High Speed...
Morpheus - Sro 02 Mar, 2011
Myślę, że musisz trochę dołożyć żeby robić w miarę dobre fotki a jeśli nie chcesz wydać większej kasy to idź do sklepu i wybierz ten, który ci się najbardziej podoba myślę, że w kwocie 300zł wszystkie mają podobną klasę no chyba, że się skusisz na jakiś chiński, ale nie radzę
Martin___ - Czw 03 Mar, 2011 Temat postu: Re: Pomoc w doborze aparatu
Hans06 napisał/a: | Chciałbym kupić aparat do 250- 300 zł robiący dobre zdjęcia krajobrazów, ujęcia w ruchu, nagrywający filmy HD.
Najbardziej zależy mi na jakości tych zdjęć jeżdżę na enduro z kumplami i chciałbym fotografować skoki, szybkie przejazdy, zakręty, las. Jaki aparat byłby przyzwoity i dawał piękne zdjęcia? |
Do takich celów to nie wiem czy by 2000zł wystarczyło, a Ty chcesz wydać na ten cel 250-300...
Choć wszystko zależy co dla Ciebie znaczy "piękne zdjęcia".
Za 250-300zł masz aparat który robi zdjęcia bardzo słabe (jak dla mnie), a co dopiero ujęcia w ruchu
|
|