|
forum.optyczne.pl
|
 |
Lornetki - prinzlux
bartek5221 - Wto 08 Mar, 2011 Temat postu: prinzlux Witam wie ktoś coś o lornetkach firmy prinzlux 7x50 jak jest z jakośćia obrazu potrzebuje lornetki na polowania bądź też znalazłem lornetka tori 7x50. prosze doradźcie czy warto któraś z tych dwóch kupic czy nie?
Arek - Sro 09 Mar, 2011
A po co kupować coś w ciemno? Chcesz ryzykować? Na rynku jest masa lornetek, o których coś już wiadomo i pewnie z nich da się wybrać coś co spełni Twoje oczekiwania.
bartek5221 - Sro 09 Mar, 2011
tak tylko tą lornetke mam okazje kupić za 70 zł
Dawid1984 - Sro 09 Mar, 2011
Cytat: | tak tylko tą lornetke mam okazje kupić za 70 zł | Nie sadze by była to Okazja
Arek - Sro 09 Mar, 2011
Okazja do wyrzucenia 70 zł w błoto
Poważnie mówiąc, unikałbym takich wynalazków. Lepiej coś nowego, sprawdzonego i z gwarancją.
madrax - Pią 11 Mar, 2011
arku napędzasz komuś klientów?
co do sprzętu za siedem dyszek......................................................
hahahahahhahahaha
za okulary przeciw słoneczne zapłaciłem 150zł,żona za okulary korekcyjne zapłaciła 630zł.............................................................................
Dawid1984 - Sob 12 Mar, 2011
Cytat: | arku napędzasz komuś klientów?
co do sprzętu za siedem dyszek......................................................
hahahahahhahahaha
za okulary przeciw słoneczne zapłaciłem 150zł,żona za okulary korekcyjne zapłaciła 630zł............................................................................. | Przestań Trolowac i zaśmiecać watki,post nic nie wnosi do tematu.
Arek - Sob 12 Mar, 2011
madrax, no to ban...
Abs - Sob 12 Mar, 2011
Lornetki typu tej opisywanej to tania optyka - może dla zupełnie początkujących, którzy jeszcze lornetki nie mieli a nie wiedzą czy to "lornetkowanie" będzie im sprawiało przyjemność.
Zdecydowanie warto kupić coś sprawdzonego. Już taka DO Voyager 10x50 optycznie jest całkiem całkiem a koszt nowej z gwarancją to jakieś 120zł. Moim zdaniem jakaś "podstawowa jakość" zaczyna się ok. 200zł za nowy sprzęt.
|
|