|
forum.optyczne.pl
|
 |
Wolne tematy - moja strona
lukemeng - Nie 20 Mar, 2011 Temat postu: moja strona Witam. Korzystając z okazji "wolnego tematu" przedstawiam użytkownikom moją stronę internetową http://www.lukaszkempny.pl
Czekam na opinie i komentarze dotyczące zamieszczonych galerii. To dzięki "wyjadaczom" z optyczne.pl mogłem cokolwiek wrzucić na tę stronę. M.in. Wasze porady, wskazówki przyczyniły się do powstania tych kadrów.
Pozdrawiam
Tadeuszek - Nie 20 Mar, 2011
lukemeng, w stronie nie podoba mi się styl napisów (strona główna itd)
W galerii natomiast to, że zdjęcia jeżdżą po ekranie, bez sensu, jak mam się skupić na zdjęciu jak mi ucieka .
A parę fotek jest naprawdę fajnych. O ile poprawisz galerię to chętnie oglądnę resztę
pozdrawiam
Edit:
Po przełączeniu na pełny ekran, zdjęcia "nie szaleją" od razu wygodniej ogląda się.
Usjwo - Pon 21 Mar, 2011
Ja probowalem wejsc do galerii i dostalem to:
Cytat: | CDbException
Description
CDbConnection nie zdołał otworzyć połączenia DB: SQLSTATE[08004] [1040] Too many connections
Source File
/home/sql/domains/lukaszkempny.pl/public_html/protected/framework/db/CDbConnection.php(262)
00250: {
00251: if(empty($this->connectionString))
00252: throw new CDbException(Yii::t('yii','CDbConnection.connectionString cannot be empty.'));
... |
lukemeng - Pon 21 Mar, 2011
Usjwo, wiem wiem, pojawił się problem, ale zostanie niebawem naprawiony
lancer - Sro 23 Mar, 2011
Menu we flashu nie jest zgodne z normami W3C. Jeśli już się na nie decydujesz powinieneś umieścić gdzieś na dole mapę strony lub drugie menu zakodowane w htmlu.
jaad75 - Sro 23 Mar, 2011
Niestety, brak CMS we Flashu powoduje, że zdjęcia na szerokogamutowych monitorach będą pokazywane w upiornych kolorach, czego miałem okazję przed chwilą doświadczyć...
cybertoman - Sro 23 Mar, 2011
Aaaa, dlatego.
|
|