|
forum.optyczne.pl
|
 |
Sklepy i promocje - Sklepy fotograficzne we Wrocławiu
Monastor - Sob 08 Wrz, 2007 Temat postu: Sklepy fotograficzne we Wrocławiu Czy ktoś z Wrocławia zna jakiś sklep, w którym mógłbym rzucić okiem na obiektyw Canon EF 70-300 F/4-5.6 IS USM lub Canon EF 70-200 F/4 L USM ?
Przymierzam się do kupna któregoś z nich i chciałbym zrobić nimi kilka fotek, zobaczyć czy mi leżą i ostatecznie się zdecydować na któryś z nich.
Tak się składa, że jadę do Wrocławia pod koniec miesiąca i mogłaby się nadarzyć okazja zajrzenia do kilku sklepów. Zajrzałem do kilku sklepów w Szczecinie, ale żadnego z tych obiektywów nie znalazłem.
Oczywiście jeśli jakiś Szczecinianin wie gdzie mógłbym któreś z tych szkieł obejrzeć to przyjmę takie wiadomości z jeszcze większą radością
R.Roobs - Pon 28 Lip, 2008 Temat postu: Gdzie sklep we Wrocławiu... Gdzie we Wrocławiu mogę spokojnie wypróbować obiektywy Nikora , mam na myśli większy wybór niż w Media czy Saturnie.
mavierk - Pon 28 Lip, 2008
w No1 na odrzańskiej i w piwnicy w arkadach jest więcej. Nic po za tym.
mnich - Pon 28 Lip, 2008
W Magnolia Park na ulicy Legnickiej jest firmowy sklep nikona.
R.Roobs - Czw 31 Lip, 2008
mnich napisał/a: | W Magnolia Park na ulicy Legnickiej jest firmowy sklep nikona. |
Faktycznie jest tam sklep Nikon(a) ale wybór kiepski pod względem szerokiego wyboru szkła Szkoda bo mam blisko akurat .
mnich - Czw 31 Lip, 2008
R.Roobs napisał/a: | wybór kiepski pod względem szerokiego wyboru szkła | poprostu tak się dobrze sprzedają
mons - Wto 23 Wrz, 2008
mavierk napisał/a: | w No1 na odrzańskiej i w piwnicy w arkadach jest więcej. Nic po za tym. |
.....piwnica w arkadach..... gdzie to jest ???
mnich - Wto 23 Wrz, 2008
mons napisał/a: | ..piwnica w arkadach..... gdzie to jest ??? |
Arkady Wrocławskie. Obok dworca PKP
mons - Wto 23 Wrz, 2008
Sorry , ciągle zapominam o tym nowym supersamie..... dzięki .....
....mam bliżej niż od dworca , pracuję w UM na Zapolskiej....
komor - Pią 26 Wrz, 2008
mons napisał/a: | ....mam bliżej niż od dworca , pracuję w UM na Zapolskiej.... |
O proszę... Jak podejdziesz do okna to mogę Ci pomachać, bo ja siedzę naprzeciwko w dawnym budynku Wrocławskiej Jedynki. Ale tylko do końca miesiąca, bo akurat się wyprowadzamy.
|
|