|
forum.optyczne.pl
|
 |
Serwis sprzętu i usterki - Instrukcja po polsku DMC FT-3
maziek - Czw 12 Maj, 2011 Temat postu: Instrukcja po polsku DMC FT-3 Hej, czy ktoś może wie, jak zdobyć instrukcję FT-3 po polsku? Kolega sobie zakupił (w Polsce, cyfrowe.pl), ale nie zna języków, a po polsku instrukcji niet w pudełku... W sieci też nie widzę. WTF?
kozidron - Czw 12 Maj, 2011
maziek napisał/a: | Kolega sobie zakupił (w Polsce, cyfrowe.pl), ale nie zna języków, a po polsku instrukcji niet w pudełku... |
a prawo przypadkiem tego nie zabrania (znaczy- sprzedaży bez instrukcji PL) ?
hijax_pl - Czw 12 Maj, 2011
kozidron napisał/a: | a prawo przypadkiem tego nie zabrania | cyfrowe maja z ang dystrybucji... Jak kupowałem u nich FZ38 taki sam problem miałem - brak polskiej instrukcji, brak polskiego menu w aparacie, kabel zasilania brytyjski...
kozidron - Czw 12 Maj, 2011
hijax_pl napisał/a: | cyfrowe maja z ang dystrybucji... Jak kupowałem u nich FZ38 taki sam problem miałem - brak polskiej instrukcji, brak polskiego menu w aparacie, kabel zasilania brytyjski... |
nie, no spoko, dla mnie mogą mieć nawet z Zambii. Maja iso, mają klawego menadżera, maja targety - ja sie tylko zastanawiam, czy w naszym pieknym kraju mozna cos sprzedać bez polskiej instrukcji, bo słyszałem- że to niezgodne z prawem (mi w sumie nie robi), tylko się zastanawiam, czy dobrze słyszałem
maziek - Czw 12 Maj, 2011
Powiedzmy, że kolega nie chce zmieniać świata, a tym bardziej ja .
Ale może ktoś ma takowa instrukcję po polskiemu ?
P.S. kozidron - a na stadionach przeklinać nie wolno .
listek2000 - Nie 23 Paź, 2011
instrukcja po polsku
|
|