|
forum.optyczne.pl
|
 |
Cyfrowe kompakty - Jaki Kodak: v570, v610 czy v705??
emyyyl - Pią 21 Wrz, 2007 Temat postu: Jaki Kodak: v570, v610 czy v705?? Witam:)
Mam do wyboru 3 aparaty fotograficzne. Kodak v570, v610 i v705. Sporo o nich naczytalem ale nadal nie jestem pewien ktorego wybrac. Prosze o rady. Mam do wyboru tylko te trzy modele poniewaz mam mozliwosc kupienia ich po nizszej cenie(ok700zl). Prosze tez mi powiedizec czy te aparaciki sie psuja i czy warto je w ogole kupowac?Pozdrawiam
emyyyl - Sob 22 Wrz, 2007
??
MM - Sob 22 Wrz, 2007
Co taki niecierpliwy? To nie są popularne modele, ja nawet nie mam pojęcia o ich istnieniu i kompletnie mnie nie obchodzi nawet jak wyglądają. Jak na współczesny rynek foto wybrałeś sobie dość niszowe modele, więc się nie dziw, że nikt o nich nic nie pisze.
emyyyl - Pon 24 Wrz, 2007
niecierpliwy bo mi sie spieszy...model wcale nie jest niszowy i sie z tym nie zgodze. jesli nie wnosisz nic do tematu to sie nie udzielaj. nie interesuje mnie to czy Cie ciekawi czy nie, jak one wygladaja, wszelkie uwagi zachowaj dla siebie. dodam tylko ze fakt iz o nich nawet nie slyszales swiadczy o Twojej niewiedzy poniewaz to nie sa takie zwyczajne aparaciki w swiecie cyfrowek.
MC - Wto 25 Wrz, 2007
emyyyl napisał/a: | niecierpliwy bo mi sie spieszy...model wcale nie jest niszowy i sie z tym nie zgodze. jesli nie wnosisz nic do tematu to sie nie udzielaj. nie interesuje mnie to czy Cie ciekawi czy nie, jak one wygladaja, wszelkie uwagi zachowaj dla siebie. dodam tylko ze fakt iz o nich nawet nie slyszales swiadczy o Twojej niewiedzy poniewaz to nie sa takie zwyczajne aparaciki w swiecie cyfrowek. |
Kolega widze arogancki jest... Wiec prosze sie nie dziwic, ze forumowicze nie beda chetni do odpisywania. A jesli Kolega wie lepiej, to po co pyta?
emyyyl - Wto 25 Wrz, 2007
mysle ze kolega MC zle odczytal mojego posta. to nie byl przejaw arogancj. do byla raczej reakcja na arogancka wypowiedz MM....POzdrawiam
MC - Sro 26 Wrz, 2007
Czy ja wiem... MM mial duzo racji. Kodek nie jest, delikatnie mowiac, popularnym producentem kompaktow, wiec malo osob moze sie wypowiadac o jego produktach. Ja osobiscie pare razy bawilem sie wyrobami tej firmy i jakos na kolana mnie nie powalily (eufemizm). A zdjecia tym bardziej.
A co najwazniejsze- zarzucenie MM niewiedzy to juz jest totalne przegiecie, bo akurat on jest jednym z bardziej znajacym sie na temacie.
emyyyl - Sro 26 Wrz, 2007
MM napisał/a: | Co taki niecierpliwy? To nie są popularne modele, ja nawet nie mam pojęcia o ich istnieniu i kompletnie mnie nie obchodzi nawet jak wyglądają. Jak na współczesny rynek foto wybrałeś sobie dość niszowe modele, więc się nie dziw, że nikt o nich nic nie pisze. |
jesli ktos sie interere aparacikami, wie ze v610 jes najmniejszym na swiecie aparacikiem z 10X zoomem "I kompletnie mnie nie obchodzi nawet jak wyglądają"- pisalem zeby nie pisal czy go to obchodzi jak one wygladaja czy nie i mam do tego prawo zeby tak napiac jak i zreszta tyle ze to moj post i moglem sobie taka uwage zaznaczyc. reszta malo wazna...bo to nie istotne i po co sie klocic pewnie M&Ms mial zly dzien.
Mysza - Sro 26 Wrz, 2007
emyyyl napisał/a: |
jesli ktos sie interere aparacikami, wie ze v610 jes najmniejszym na swiecie aparacikiem z 10X zoomem |
Tu masz drogi niecierpliwy kolego test na Dpreview.
http://www.dpreview.com/reviews/kodakv610/
Dla mnie to najgorze badziewie, jakiego test zdarzyło mi się czytać
Ponadto jeżeli ktoś się interesuje aparacikami to wie, że mały aparacik z 10x zoomem to musi być totalne g...no.
Cześć tu Mysza.
|
|