|
forum.optyczne.pl
|
 |
Pomagamy w wyborze cyfrowego aparatu kompaktowego - Panasonic TZ22 chce kupić a moze coś innego? Proszę o pomoc.
pawelwsc - Pon 06 Cze, 2011 Temat postu: Panasonic TZ22 chce kupić a moze coś innego? Proszę o pomoc. Witam, chce kupić aparat cyfrowy typu kompakt. Chyba kupie panasonika tz 22 tylko chcialabym uslyszec jakies opinie o nim czy jest sens kupowania takiego aparatu, czy jest wart swojej ceny i czy zdjecia bedą ok. Naczytałem sie również o matrycach. Czy sa moze kompakty z wiekszymi matrycami niż w tz 22? A moze ktoś poda mi konkurenta tz 22 lub cos lepszego godnego zastanowienia się? Za wszelkie podpowiedzi z góry dziękuję.
wielbicielxx - Pon 06 Cze, 2011
Nawet nie wiedziałem ze taki model jest a czym się rożni od TZ20?
pawelwsc - Pon 06 Cze, 2011
tez zabardzo nie wiem nic nie ma na ten temat czym sie roznie tz 20 od tz 22 w necie z tego co patrzylem, ale wiem ze jest juz w sprzedazy np. alleg.
wielbicielxx - Pon 06 Cze, 2011
Skoro nikt nie ma tego aparatu bo dopiero wchodzi na rynek i w necie nic nie ma to jak ludzie na forum maja ci doradzić czy jest dobry ZT20 bierz jest ok znając życie 2 następne modele niczym sie nie będą niczym różnic istotnym.
pawelwsc - Sro 08 Cze, 2011
dzięki za odpowiedź a czy jest jakiś godny konkurent tego aparatu ktory mozesz polecić, albo jest po prostu lepszy?
wielbicielxx - Czw 09 Cze, 2011
http://www.optyczne.pl/10...x_DMC-TZ20.html
|
|