|
forum.optyczne.pl
|
 |
Nasze zdjęcia - Ocena moich zdjec.
AniaB - Wto 28 Cze, 2011 Temat postu: Ocena moich zdjec. i
kufel - Wto 28 Cze, 2011
AniaB, nie tworzymy osobnych wątków dla swoich zdjęć wrzuć je po prostu do odpowiedniej kategorii: zdjęcia krajobrazu, kwiatów, zwierząt, etc...
AniaB - Wto 28 Cze, 2011
mam jeszcze takie pytanie... co sadzicie o lustrzance nikon d3100 z obiektywem 18-105? mam wlasnie taka i chcialabym sie wiecej o niej dowiedziec
[ Dodano: Wto 28 Cze, 2011 17:45 ]
tylko jest taka sparawa, ze niestety nie wiem jak tam wlasnie dodac...
moronica - Wto 28 Cze, 2011
AniaB, zlituj sie i najpierw zobacz jak funkcjonuje to forum. zdjecia do oceny dajesz w dziale "cyfrowe kompakty", w dziale "nasze zdjecia" pytasz o zakup lustrzanki. poszukaj, poczytaj, znajdziesz odpowiedz. wez sie w garsc
komor - Wto 28 Cze, 2011
AniaB, o D3100 możesz przeczytać test na tutejszym portalu, ponadto w odpowiednim dziale (Lustrzanki) znajdziesz parę tematów jego dotyczących, a w dziale Pomagamy w wyborze lustrzanki cyfrowej sporo tematów porównujących go z innymi aparatami.
Z kolei zdjęcia wrzucamy do odpowiednich wątków tematycznych, jak już wskazali przedmówcy. Z tym, że radzę zaczekać parę dni ze wstawianiem własnych zdjęć – najpierw nauka a dopiero potem obarczanie innych efektami tejże nauki. Niniejszy wątek zamykam, zapraszam do poczytania i przeanalizowania działu Nasze zdjęcia.
|
|