forum.optyczne.pl

Lampy błyskowe i oświetlenie - Sony HVL-F43AM posiada ktoś instrukcję po polsku w PDF-ie?

LuzzFull - Nie 10 Lip, 2011
Temat postu: Sony HVL-F43AM posiada ktoś instrukcję po polsku w PDF-ie?
Posiada ktoś instrukcję w PDF-ie po polsku do tej lampy (Sony HVL-F43AM) ??

Jeśli tak to proszę o info na PW.

DZIĘKI

Litu - Czw 03 Lis, 2011

Dokładnie, posiada ktoś instrukcję do tej lampy? Bardzo proszę o podesłanie. :grin:
MM - Czw 03 Lis, 2011

W pudełku nie było? Przemytnicy już za nic mają nasz pracowity ludek...
komor - Czw 03 Lis, 2011

To ciekawe, wpisałem do Googla „Sony HVL-F43AM instrukcja” i na trzeciej pozycji wyskoczył bardzo obiecujący link do Sony Polska:
http://www.sony.pl/produc...43am/tab/manual a tam coś dziwnego: Niestety, instrukcja w języku polskim nie jest dostępna. Poniżej znajduje się lista innych wersji językowych. Wśród dostępnych poniżej dwunastu innych wersji językowych jest nawet rumuńska i bułgarska, a polskiej nie ma? :shock:

kozidron - Czw 03 Lis, 2011

komor napisał/a:
Wśród dostępnych poniżej dwunastu innych wersji językowych jest nawet rumuńska i bułgarska, a polskiej nie ma? :shock:

założę się, że jest na to jakieś racjonalne wytłumaczenie i z całą pewnością szabla je zna :twisted:

Ps.

MM napisał/a:
Przemytnicy już za nic mają nasz pracowity ludek...

paradoksalnie, mozna na to popatrzeć z drugiej strony, Państwo za nic ma cięzko pracujacych ludzi i gdy tylko ktoś nazbiera trochę siana na coś co jest odrobinę "artykułem luksusowym" to trzeba na to nałozyć dość spory podatek.

MaciekNorth - Czw 03 Lis, 2011

Mówisz - masz: Instrukcja PL HVL-F43AM ;)
MM - Czw 03 Lis, 2011

Za Sony nie przepadam, ale co jak co..... jak się pudło z ich produktem otworzyło to wylatywała stamtąd tona papierowych instrukcji, tłumaczeń, obrazków itd. Zaczęli oszczędzać lasy czy jak?...
MaciekNorth - Czw 03 Lis, 2011

Jak się kupuje nówkę to instrukcja zazwyczaj jest, do używanej też nie dostałem. Co tam instrukcja, niektórzy nawet tą minoltowską stopkę potrafią zgubić :roll: