|
forum.optyczne.pl
|
 |
Cyfrowe kompakty - Test aparatow podwodnych 2011
RobertO - Pon 18 Lip, 2011 Temat postu: Test aparatow podwodnych 2011 Jak co roku, zapraszamy wszystkich do lektury najnowszego testu aparatów podwodnych. Tradycyjnie, aparaty przetestowaliśmy nurkując na kolorowych rafach Morza Czerwonego, a dodatkowo sprawdziliśmy, jak wybrane pięć modeli radzi sobie w zielonych wodach polskich jezior.
http://www.optyczne.pl/in...set&test_set=11
komor - Pon 18 Lip, 2011
Ciężka praca w pocie czoła i trudnych warunkach. Nie zazdroszczę Ci Robercie. No ale ktoś musiał odwalić tę czarną robotę…
hijax_pl - Pon 18 Lip, 2011
komor, masz rację. Zapewne dlatego test wakacyjny ukazał się... w połowie wakacji a nie przed nimi
MC - Wto 19 Lip, 2011
Napracowaliście się i poświęciliście
Arek - Wto 19 Lip, 2011
A co jacyś chętni do zrobienia takiego testu? Nie ma sprawy. Jak ktoś podejmie się wykonania czegoś takiego (włącznie z nurkowaniami na kilkunastu metrach) i wyczerpującego opisania, jesteśmy gotowi opłacić w zamian wycieczkę do Egiptu.
hijax_pl - Wto 19 Lip, 2011
Arek, Ty tak na poważnie? Kurczę, chyba pójdę na strych szukać mojej licencji płetwonurka
Arek - Wto 19 Lip, 2011
Wiem, że żartujecie. Tyle, że taki test to naprawdę od cholery roboty. Pewnie, że byłoby łatwiej i szybciej pójść na basen w Warszawie... Zresztą testy na basenie w necie już są - można sobie poczytać
MC - Wto 19 Lip, 2011
Arek, oczywiście, że taki test i przyjemniej się czyta i zdjęcia przykładowe są bez porównania ładniejsze. Ale chyba nie powiesz, że było to nieprzyjemne doznanie?
ps. Co z moją propozycją
Arek - Wto 19 Lip, 2011
Tzn? Chcesz zrobić test zbiorczy? Nie ma sprawy. Dostaniesz na 2-3 tyg 4-6 kompaktów podobnej klasy. Potem tylko opisać Co do warunków finansowych - pewnie się dogadamy
beatag83 - Pon 29 Sie, 2011
Witam
Czekałam na ten test ponieważ przymierzam się do kupna takiego aparatu.
Jak narazie nie moge sie zdecydowac miedzy Olympusem a Lumixem.
Potrzebuje aparatu do snurkelingu i na intro - czyli do 10m.
Ale troszkę z innej beczki zafascynowały mnie Wasze fotki wrzucone jako przykladowe zdjecia podwodne robione olympusem, fotki w kolejnosci 3,4,5 i reszta ... z jakiego miejsca dokladnie sa robione zdjecia ? rafa bajka
hijax_pl - Pon 29 Sie, 2011
beatag83 napisał/a: | z jakiego miejsca dokladnie sa robione zdjecia ? rafa bajka | Hm.. Może pomoże przeczytanie artykułu? Strona pierwsza, czwarty akapit: Cytat: | W pierwszej kolejności, jak co roku, wybraliśmy się na półwysep Synaj i w egipskim kurorcie Sharm el-Sheikh przeprowadziliśmy większość testów podwodnych. |
beatag83 - Pon 29 Sie, 2011
To, że w Egipcie to umie czytać ... pytanie gdzie w Egipcie/Sharmie
pandorra - Pon 19 Wrz, 2011
O kurcze, następnym razem jak będę wcześniej, odpowiednio wcześniej wiedziała coś takiego to się zgłosze Tylko obym wczesniej zdążyła zrobić kurs płetwonurka. No, albo innego rodzaju wyprawa mająca na celu testy, będę czujna! ;P
|
|