|
forum.optyczne.pl
|
 |
Lornetki - Mała lornetka na prezent
bufa - Pon 12 Wrz, 2011 Temat postu: Mała lornetka na prezent Hej, teraz przyszedł czas na zakup kompaktowej lornetki na urodziny siostry. Mam max 300zł (i ani grosza więcej ). Potrzeba czegoś z powiększeniem 8x (dychy odpadają) no i jedynie w tym przedziale nasuwa mi się nikon sportstar ex 8x25. Niestety brak mi teraz czasu, żeby się bardziej w temat zgłębiac (choc w tym przedziale cenowym problemu z wyborem byc nie powinno) i dlatego proszę Was o pomoc, bym wybrał tę najlepszą Max w środę muszę zamówic...
Pozdrawiam
FIFI - Pon 12 Wrz, 2011
Ta lornetke spokojnie ci moge polecic . Ma duze pole , no jakie ma brzegi to ma , ale ma moja rodzinka jest tym zachwycona takze przy mniejszym zwracaniu uwagi na boki bedzie idealna
Guliwer - Wto 13 Wrz, 2011
W tej cenie, to Nikon Sportstar Ex 8x25 będzie dla kobiety idealną lornetką. Można nosić w torebce, używać nie tylko do turystyki i podglądania przyrody, ale i na imprezy plenerowe, koncerty itp. okazje. Można też na księżyc popatrzeć.
Nieostrości brzegowej na pewno nie zauważy, bo kobiety takimi detalami się nie zajmują. Mała, składana, lekka i ładna lornetka. Można patrzeć przez okulary korekcyjne.
bufa - Wto 13 Wrz, 2011
Dzięki Panowie, to zamówię tego nikona No i oczywiście jak przyjdzie, to sam go obadam
Pozdrawiam
[ Dodano: Wto 13 Wrz, 2011 21:53 ]
Aj zapomniałbym zapytac - czy do tego nikona dają pokrywy na obiektyw i okulary, czy tylko na obiektyw? Bo zależałoby mi, żeby i na to i na to..
|
|