forum.optyczne.pl

Lornetki - Test lornetki Steiner Commander XP 7x50

Arek - Sro 14 Wrz, 2011
Temat postu: Test lornetki Steiner Commander XP 7x50
http://www.optyczne.pl/in...etki&test_l=229

Pozdrawiam!
Arek

Dawid1984 - Czw 15 Wrz, 2011

W sumie to wszytko fajnie tylko nie rozumiem co kierowało twórcami lornetki ,chodzi o mianowicie o ta skrzyneczkę.Znając człowieka pewnie cale drzewo wycieli żeby ja zrobić .W sumie nie mam nic do gadżeciarstwa o ile to jest praktyczne gadżeciarstwo.Ciekaw tez jestem jaki jest koszt owej skrzyneczki :mrgreen: oczywiście bez lornetki.
Arek - Czw 15 Wrz, 2011

Jezuuuu następny ptasiarz jęczy o skrzyneczkę.

Bez urazy panowie ptasiarze, ale czytając czasami Wasze opinie (te na birdforum też) mam wrażenie, że macie strasznie ograniczone pole widzenia. Wg Was skoro czegoś nie da się wykorzystać w Waszym hobby, to już jest bez sensu...

To lornetka morska dla kasiastych ludzi, który mają jachty, wielkie motorówki, statki. Dla nich taka lornetka to drobny wydatek. Oni lubią luksus, bo ich na to stać. Ma wyglądać ładnie i ekskluzywnie i dokładnie tak samo prezentować się na mostku kapitańskim. Lornetka tam sobie grzecznie leży w skrzyneczce i jak jest potrzebna, to się po nią sięga. Proste.

kivirovi - Czw 15 Wrz, 2011

Arek, lepiej nie pisz tego glosno, bo jak sie o tym Leica albo Swarovski dowie, to bedziemy jeszcze bardziej jeczec...