|
forum.optyczne.pl
|
 |
Propozycje - A może test Sigma SD14?
komar_kzy - Nie 28 Paź, 2007 Temat postu: A może test Sigma SD14? Jak w temacie...
Marzy mi się solidny test lustrzanki Sigmy - SD 14.
Test u konkurencji to jakies smiechy a nie obiektywna ocena aparatu.
Z tego co widze na necie to fotki wychodza z niego piekne a i cena u nas ostatnio nie taka straszna 4000zl za body.
Ciekawe wlasnie jak to jest z cala reszta ...
Moze kiedys sie wkoncu doczekamy ?
RobertO - Wto 30 Paź, 2007
Doczekacie sie ale teraz jest sporo nowosci A700, D300, E3 ktore tez trzeba przetestowac. Wiec nie jestem w stanie podac jakis konkretnych terminow.
komar_kzy - Sob 03 Lis, 2007
W takim razie nic tylko zacisnac zeby i czekac dalej.
Trzymam za slowo.
Moze okaze sie ze moim nastepnym body bedzie SD14 zamiast 40D
borowik23 - Pią 15 Lut, 2008
To ja odświeże temat Jak tam z testem tej sigmy? widze, że testujecie kolejne nowe body, ale można by zerknać również na body bardzo ciekawe, ze względu na matryce a nie tylko same nowości Mam nadzieje, że doczekam się tejże Sigmy w testach ...
Pozdrawiam
Arek - Pią 15 Lut, 2008
Testu typowego raczej nie będzie. Za dużo nowości na rynku, a SD14 w tym czasie zdążyła się trochę zestarzeć. Pracujemy jednak nad materiałem, który na obraz tego na co stać SD14 w porównaniu z innymi lustrzankami.
borowik23 - Sob 16 Lut, 2008
No i coś takiego również byłoby dobre no nowości sporo, sigma jak była nowością, byla niestety pominięta :/ swoją drogą, jestem ciekaw, kiedy, i czy wogóle Sigma poprawi swoją matryce i da chociaż te 6 MP
Arek - Sob 16 Lut, 2008
Była pominięta jak była nowością, bo były kłopoty z firmware. Ten egzemplarz, który oryginalnie dostaliśmy w pierwszym rzucie, był jeszcze przedprodukcyjny i się wieszał, więc zrezygnowaliśmy z testu, żeby nie dawać złego obrazu sytuacji.
MM - Sob 16 Lut, 2008
Ten aparat ma już bodaj szóstą wersję oprogramowania
borowik23 - Sob 16 Lut, 2008
No też zauważyłem, że jakos je mocno poprawiają ciekawe, jaks ie będzie sprawował ten egzemplarz konkursowy ^^
pdf100 - Sob 16 Lut, 2008
przyjdzie to sprawdze ;D
Monastor - Nie 17 Lut, 2008
borowik23, będziesz się martwić jak wygrasz
borowik23 - Nie 17 Lut, 2008
Monastor napisał/a: | borowik23, będziesz się martwić jak wygrasz |
nie pogniewałbym sie ale nie z moim fartem tak pechowego człowieka, to raczej mało kto z was zna :P
|
|