|   | 
								forum.optyczne.pl
  | 
								  | 

Wolne tematy - Prosze o namiar na fajna kwatere i okolice - Bieszczady 

Smola - Pią 14 Paź, 2011 Temat postu: Prosze o namiar na fajna kwatere i okolice - Bieszczady Hej,

Prosze o namiar na fajna kwatere  - Bieszczady. Miejsce zaciszne - fajna okolica na okolo.

dzieki

p.
												 Maciek111 - Pią 14 Paź, 2011
  Określ coś bliżej . Oczekujesz natury czy architektury ? A może szlaki i połoniny ?
												 forrest - Sob 15 Paź, 2011
  Ja polecam to miejsce. Blisko do zapory na Solinie, a poza tym bardzo przyjemna okolica i ludzie.
												 slawomirro - Wto 18 Paź, 2011
  Byłem, polecam tu:

http://www.jawor24.pl

Ceny nie są za wysokie, standard przeciętny, ale miejsce spore, anonimowe i jeszcze można kajak/rower wodny na miejscu pożyczyć tylko dla tego ośrodka.

W góry też w sumie niedaleko jest   
												 Usjwo - Sro 19 Paź, 2011
  To i ja polece, bylem 2 lata temu w Zatwarnicy. Mala wioska, prawie na koncu swiata. Daleko od Soliny, daleko od Wolosatego. Jestam pensjonat, standard akademika "wczesny Gierek", ze wspolna lazienka na korytarzu, ale bardzo dobrze jesc dawali     . Gory na wyciagniecie reki i bez tlumu dokola. Wieczorem pod sklepem, mozna siedziec dlugo i sluchac opowiesci o "kolejach zycia miejscowych chlopaków"    . A rano..., rano zdjecia i znow pod sklep, tam zycie sie toczy.

Miejsce nie nadaje sie na romantyczny weekend z dziewczyna/zona, rodzinny wyjazd jak najbardziej, wyprawa foto tym bardziej - brak ludzi (oprocz tubylcow)
												 sigmiarz - Sro 19 Paź, 2011
  Ja polecam http://www.balnica.pl/

cisza, spokój, dom w odosobnieniu, niewielka stajnia,

tory kolejki wąskotorowej, 12 kilometrów do Cisnej 

[ Dodano: Sro 19 Paź, 2011 18:50 ]

jeszcze nigdy nie słyszałem takiej ciszy jak tam..

w nocy żadnego dźwięku, kompletnie nic   

od czasu do czasu tylko puszczyk

| 

|