forum.optyczne.pl

Cyfrowe lustrzanki - migajace na czerwono pola autofokusa

kurdeniewiemco - Sob 03 Lis, 2007
Temat postu: migajace na czerwono pola autofokusa
mam pytanie,marze o Canonie 40D
mialem ostatnio kontakt z 400D i bylem zachwycony gdy po ustawieniu ostrosci w wizjerze pola autofokusa sie tak fajnie zapalily na czerwono, i tu pytanie: czy tak samo jest w 40D??????

MC - Sob 03 Lis, 2007

Jejku, mi tez w Alfie100 tak fajnie sie swieci!!! Normalnie tak sobie czasami wciskam spust migawki, zeby mi sie kreseczki na czerwono pozapalaly. I moge sobie nastawic czy swieca sie 0,3sekundy czy 0,7!! :P
kurdeniewiemco - Sob 03 Lis, 2007

hehe cieszy mnie to ale czekam na odp!!!!:P
007areka - Sob 03 Lis, 2007

.... :lol: :lol: :lol: :lol: ...a mnie jeszcze w serwisie dodali gratis takie czarne paleczki ktore za cholere sie nie chca zaswiecic... :lol: :lol: :lol: ...
atibor - Sro 07 Lis, 2007

Kurde rzeczywiście fajnie to wygląda ;-) w pentaksie K100 też fajnie.
chyba nie ma już nowego lustra w którym to nie występuje.

dziechu - Sro 07 Lis, 2007

W 400D chyba zapalaja sie punkciki w kwadracikach, w 40D cale kwadraciki:) Nie jestem pewny, ale tak bylo w poprzednich modelach.
MC - Czw 08 Lis, 2007

dziechu napisał/a:
W 400D chyba zapalaja sie punkciki w kwadracikach, w 40D cale kwadraciki:) Nie jestem pewny, ale tak bylo w poprzednich modelach.

No to mamy rewolucje :P

dziechu - Czw 08 Lis, 2007

MC napisał/a:

To zadna rewolucja tylko informacja, jezeli ktos pyta wypada raczej odpowiedziec, niz cynicznie sie popisywac:)

MC - Czw 08 Lis, 2007

dziechu napisał/a:
MC napisał/a:

To zadna rewolucja tylko informacja, jezeli ktos pyta wypada raczej odpowiedziec, niz cynicznie sie popisywac:)

Ales mi dogadal :oops: Kajam sie i skladam samokrytyke.

Smola - Czw 08 Lis, 2007

MC napisał/a:
dziechu napisał/a:

MC nie ma co sie smiać, liczy się postęp technicznyc. Wkoncu punkcikowi daleko do kawadracika :wink:

MC - Czw 08 Lis, 2007

Smola, przepraszam, jestem taki cyniczny, ze az nie moge Ci odpowiedziec :twisted: