|
forum.optyczne.pl
|
 |
Cyfrowe lustrzanki - migajace na czerwono pola autofokusa
kurdeniewiemco - Sob 03 Lis, 2007 Temat postu: migajace na czerwono pola autofokusa mam pytanie,marze o Canonie 40D
mialem ostatnio kontakt z 400D i bylem zachwycony gdy po ustawieniu ostrosci w wizjerze pola autofokusa sie tak fajnie zapalily na czerwono, i tu pytanie: czy tak samo jest w 40D??????
MC - Sob 03 Lis, 2007
Jejku, mi tez w Alfie100 tak fajnie sie swieci!!! Normalnie tak sobie czasami wciskam spust migawki, zeby mi sie kreseczki na czerwono pozapalaly. I moge sobie nastawic czy swieca sie 0,3sekundy czy 0,7!!
kurdeniewiemco - Sob 03 Lis, 2007
hehe cieszy mnie to ale czekam na odp!!!!:P
007areka - Sob 03 Lis, 2007
.... ...a mnie jeszcze w serwisie dodali gratis takie czarne paleczki ktore za cholere sie nie chca zaswiecic... ...
atibor - Sro 07 Lis, 2007
Kurde rzeczywiście fajnie to wygląda w pentaksie K100 też fajnie.
chyba nie ma już nowego lustra w którym to nie występuje.
dziechu - Sro 07 Lis, 2007
W 400D chyba zapalaja sie punkciki w kwadracikach, w 40D cale kwadraciki:) Nie jestem pewny, ale tak bylo w poprzednich modelach.
MC - Czw 08 Lis, 2007
dziechu napisał/a: | W 400D chyba zapalaja sie punkciki w kwadracikach, w 40D cale kwadraciki:) Nie jestem pewny, ale tak bylo w poprzednich modelach. |
No to mamy rewolucje
dziechu - Czw 08 Lis, 2007
MC napisał/a: | No to mamy rewolucje |
To zadna rewolucja tylko informacja, jezeli ktos pyta wypada raczej odpowiedziec, niz cynicznie sie popisywac:)
MC - Czw 08 Lis, 2007
dziechu napisał/a: | MC napisał/a: | No to mamy rewolucje |
To zadna rewolucja tylko informacja, jezeli ktos pyta wypada raczej odpowiedziec, niz cynicznie sie popisywac:) |
Ales mi dogadal Kajam sie i skladam samokrytyke.
Smola - Czw 08 Lis, 2007
MC napisał/a: | dziechu napisał/a: | W 400D chyba zapalaja sie punkciki w kwadracikach, w 40D cale kwadraciki:) Nie jestem pewny, ale tak bylo w poprzednich modelach. |
No to mamy rewolucje |
MC nie ma co sie smiać, liczy się postęp technicznyc. Wkoncu punkcikowi daleko do kawadracika
MC - Czw 08 Lis, 2007
Smola, przepraszam, jestem taki cyniczny, ze az nie moge Ci odpowiedziec
|
|