|
forum.optyczne.pl
|
 |
Cyfrowe kompakty - :-) Co wybrać ? do ceny 1000zl
porter_1983 - Nie 04 Lis, 2007 Temat postu: :-) Co wybrać ? do ceny 1000zl Witam wszystkich zastanawiam się nad wyborem kompakta lecz nie wiem którego wybrać chciałem coś z zoomem i stabilizacja co myślicie o tym:
http://www.allegro.pl/ite...non_s3_is_.html
a może jakiś inny model? w podobnej cenie który jest lepszy od tego ?
sluuurp - Nie 04 Lis, 2007
Za tą cenę to raczej warto. Tez zastanawiałem sie nad kupnem w tym sklepie FZ18, ale gwarancje daje facet na 12 miesięcy i tylko realizowana u niego. FZ18 normalnie w sklepie ma 24 miesiące, więc zrezygnowałem. Canon chyba daje rok. Musisz się to dowiedzieć.
Możliwe, że facet przywozi aparaty z Niemiec i wgrywa soft z Polskim menu.
eska - Pon 05 Lis, 2007
Za tę cenę nie znajdziesz nic lepszego.
konrad
moon - Pon 05 Lis, 2007
Zgadza się, chyba, że chciałbyś trochę dołożyć. Ale, cena 990 zł za ten aparat jest niska. Nie wiem jak z gwarancję? Jeśli gość daje tylko rok, a można mieć 2 lata, to ja nawet dopłaciłbym, kupił w innym miejscu, by mieć rok wiecej. W innym sprzęcie było 2 lata, ale przy kupnie można było dokupić jesze dodatkowe 3 gwarancji od producenta , to zapłaciłem z wielką chęcią, choć wiem, że jeszcze nie jest to powszechna sprawa w Polsce...Ale masz komfort, niech zepsuje się coś w 4 roku... za friko naprawiają.
Przyznam, że ja dołożyłbym te 50zł i kupił ten aparat normalnie w sklepie, nie z allegro. Pewnie za dużo naczytałem się o przekretach na tym portalu. Stąd moje uprzedzenia.
|
|