|
forum.optyczne.pl
|
 |
Serwis sprzętu i usterki - canon 60d problem
lukaszek86 - Sob 19 Lis, 2011 Temat postu: canon 60d problem wiatm miesiac temu zakupilem NOWEGO canon 60d nie minol miesiac i sie zepsul musze go wyslac do serwisu z tego co zaopserwowalem podczas robienie zdjec wyskoczyla mi kontrolka o slabym stanie bateri wiec doladowalem baterie wlozylem do aparatu i wtedy juz go nie moglem odpalic czy orientujecie sie w czym tki problem a jeszcze jedno 2 nowe baterie podpinalem i nic nie pomoglo czy to jest cos powaznego
mozer - Sob 19 Lis, 2011
Jo byh Ci rodził wymienić na podstawu niezgydności z umywą - bydzie pruściej.
MC - Sob 19 Lis, 2011
Pyrada nie zła. O ile uda siem zkonstrułowadź poprawnie pismo do spszedafcy.
pitras - Nie 20 Lis, 2011 Temat postu: Re: canon 60d problem
lukaszek86 napisał/a: | wiatm miesiac temu zakupilem NOWEGO canon 60d nie minol miesiac i sie zepsul musze go wyslac do serwisu z tego co zaopserwowalem podczas robienie zdjec wyskoczyla mi kontrolka o slabym stanie bateri wiec doladowalem baterie wlozylem do aparatu i wtedy juz go nie moglem odpalic czy orientujecie sie w czym tki problem a jeszcze jedno 2 nowe baterie podpinalem i nic nie pomoglo czy to jest cos powaznego |
Miałem podobnie i wymieniono większość elektroniki
edmun - Wto 22 Lis, 2011
pitras, nie rozumiają ja Ciebie
pitras - Wto 22 Lis, 2011 Temat postu: Re: canon 60d problem
edmun napisał/a: | pitras, nie rozumiają ja Ciebie |
Mialem podobnie jak lukaszek86 tj. lukaszek86 napisał/a: | ...z tego co zaopserwowalem podczas robienie zdjec wyskoczyla mi kontrolka o slabym stanie bateri wiec doladowalem baterie wlozylem do aparatu i wtedy juz go nie moglem odpalic... |
edmun - Wto 22 Lis, 2011
pitras, Ty nie rozumiejo o co my gadajo
pitras - Wto 22 Lis, 2011
edmun napisał/a: | pitras, Ty nie rozumiejo o co my gadajo |
Mamma mia
Forse se si scrive in italiano ho capito un po 'più
|
|