|
forum.optyczne.pl
|
 |
Obiektywy fotograficzne - Ktory KIT jest lepszy w 400d czy w d40x?
PRZEM0 - Sro 07 Lis, 2007 Temat postu: Ktory KIT jest lepszy w 400d czy w d40x? chce kupic jeden z tych aparatow mam w planach zakup jakiegos obiektyw ale tak naprawde nie wiem czy bede mogl sobie pozniej pozwolic na wydatek ok 2000zl na obiektyw, i dlatego sie pytam ktory KIt jest lepszy w canonie czy nikonie, i jeszcze bardzo wazne pytanie dla mnie : ja jako typowa amatorka czy odczuje roznice pomiedzy 400d a d40x????
Arv - Sro 07 Lis, 2007 Temat postu: Re: Ktory KIT jest lepszy w 400d czy w d40x?
PRZEM0 napisał/a: | chce kupic jeden z tych aparatow mam w planach zakup jakiegos obiektyw ale tak naprawde nie wiem czy bede mogl sobie pozniej pozwolic na wydatek ok 2000zl na obiektyw, i dlatego sie pytam ktory KIt jest lepszy w canonie czy nikonie, i jeszcze bardzo wazne pytanie dla mnie : ja jako typowa amatorka czy odczuje roznice pomiedzy 400d a d40x???? :?: |
Najgorszy kit jest chyba w Canonie ale nie brałbym tego pod uwagę wybierając system.
Skalkuluj wydatki tak, żeby wystarczyło Ci na Sigmę 17-70 lub 18-50 lub Tamrona 17-50. Nawet używane.
MM - Sro 07 Lis, 2007
A teraz kolega Przemo będzie szukał Sigmy 17-50..., ale mu Arv namieszałeś
Arv - Sro 07 Lis, 2007
MM napisał/a: | A teraz kolega Przemo będzie szukał Sigmy 17-50..., ale mu Arv namieszałeś |
Gdzie tak napisałem ?
|
|